Kreg PRS2100Tuotenumero: 1590186

Kreg
Jyrsintäpöytä
lyhyt rinnakkaisvaste
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1590186
Edistyksellinen jyrsintäpöytä, joka sopii sekä kannettavaksi työasemaksi että kompaktiksi jyrsintäpöydäksi korjaamossa.
Prisjakt
378,30 €
Sis. ALV

Odotetaan 9.6.2023 toimittajalta

Jos haluat seurata, milloin tuotetta on jälleen varastossa, sinun on hyväksyttävä markkinointievästeet. Klikkaa tästä hallitaksesi evästeitä.
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1590186
Edistyksellinen jyrsintäpöytä, joka sopii sekä kannettavaksi työasemaksi että kompaktiksi jyrsintäpöydäksi korjaamossa.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Kreg PRS2100 on edistyksellinen jyrsintäpöytä, joka sopii sekä kannettavaksi työasemaksi että kompaktiksi jyrsintäpöydäksi korjaamossa.


Vankka pöytälevy

Pöytälevy on valmistettu reunakaistaleellisesta, tärinää ja melua kestävästä MDF:stä ja siinä on Easy Slide Micro-Dot -pinta. Kansi on valmistettu korkeapainelaminaatista, jonka avulla voit liu'uttaa työkappaleita helposti pinnan yli.


Tarkka vaihtolevy

Jyrsintäpöydän mitat ovat 3/8 "x 91/4" x 113/4 ", joka tukee jopa suurimpia jyrsimiä. Pöydässä on Kregin uudet Level-Loc Reducing Rings -renkaat Nämä renkaat kierretään paikoilleen ja lukitaan levyn pintaan joka kerta. Mukana on kolme Level-Loc-rengasta: 1 " 13/16" (käytettäväksi Porter-Cable-tyylisten ohjausholkkien kanssa) ja 21/8 ". Useita Level-Loc-renkaiden kokoja on saatavilla 5:n sarjassa (myydään erikseen). Levyssä on myös laserkaiverrukset alapuolella, joiden avulla se on helppo koota jyrsimestä riippumatta, ja siinä on sarja Kregs Precision Insert -tasoja.


Monitoiminnallinen vaste

Tehokas alumiinivaste on myös uusittu uusilla kääntölukoilla. Ne mahdollistavat nopean sammutussäädön ja turvallisen lukituksen, ja lisäksi ne on mitoitettu niin, että niitä on helppo käyttää häiritsemättä vasteen toimintaa. Vasteessa on myös itsenäiset liukupinnat, jotka lisäävät tukea työkappaleen ympärillä. Pöytää voidaan käyttää pystymallina mukana toimitettujen niveltankojen avulla. Mukana on myös kärkisuojus ja pölynkeräysportti.


Hiljainen jyrsintä

Pöydän kehittämisen aikana havaittiin, että suurin osa jyrsintäpöytien aiheuttamasta melusta johtui tärinästä, joka kulki pöydän rungon läpi, ja että suurta osaa tästä melusta voitiin vaimentaa käyttämällä oikeaa suunnittelua ja oikeita materiaaleja. Kreg PRS2100 on uskomattoman hiljainen, sillä siinä on äänenvaimentava MDF-pöytälevy, tukeva teräspohja ja tärinää vaimentavat kumijalat.


Tehty liikkeellä oleville käsityöläisille

Jyrsintäpöytä on rakennettu kestämään useita vuosia runsasta käyttöä työpaikalla. Pöydässä on leimattu teräspohja, neljä kestävää kumijalkaa, iskunkestävällä Micro-Dot-viimeistelyllä varustettu reunanauhallinen pöytälevy ja uskomattoman tukeva vaste.


Ominaisuudet
  • Anodisoitu alumiinivaste
  • Vankka teräsjalusta tärinää vaimentavilla kumijaloilla
  • Reunanauhallinen MDF-kansi (16 "x 24")
  • Iskunkestävä helposti liukuva Micro-Dot-pinnoite
  • Ainutlaatuiset pohjalevyt tarkkaa tasausta varten
  • Vankka vaste itsenäisillä liukupinnoilla

Tekniset tiedot:  
Level-LOC-levyjatkeen mitat 3/8" x 91/4" x 113/4"
Kokonaismitat 20" x 281/4" x 201/4"
Paino noin 11 kg (26 lbs)

Spesifikaatiot

EAN 647096803148

Ladattavat tiedostot

Suosittelemme