Kreg

Kreg sai alkunsa vuonna 1989, kun perustaja Craig Sommerfeld kotinsa remontoinnin yhteydessä keksi porausohjaimen peittääkseen ruuvinreiät asentaessaan keittiökaappeja. Tästä syntyi Kregin porausohjain, joka pian osoittautui myyntimenestykseksi pohjois-amerikkalaisilla työkalumessuilla. Vuonna 1990 Kregin porausohjain sai ensimmäisen patentin, ja siitä lähtien brändi on tullut tunnetuksi ja suosituksi ympäri maailman. Lue lisää tästä.

  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
138 tuotetta

Helppokäyttöisiä tarvikkeita puuntyöstöön

Kregin tavoitteena on tarjota korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat sekä helppokäyttöisiä että käyttövarmuudeltaan luotettavia. Innovaatioon ja käyttäjäystävällisyyteen keskittyminen on tehnyt Kregistä suositun valinnan sekä ammattilaisten että kotinikkareiden keskuudessa ympäri maailmaa.

Tuotteiden korkean laadun ja innovatiivisten ratkaisujen ansiosta Kreg on pitänyt yllä johtavaa asemaansa puuntyöstötarvikkeiden valmistajana. Voidaan sanoa, että juuri luovuus ja tarkkuus kuvaavat hyvin Kregiä inspiroivana tuotemerkkinä.

Kregin porausohjaimet

Kregin porausohjaimet ovat työkaluina mahdollistaneet kätevän tavan tehdä vahvoja piiloliitoksia poraamalla ns. ”taskureikiä” ruuviliitosta varten. Tekniikka mahdollistaa vahvan, mutta myös ulkonäöllisesti miellyttävän piilotetun kiinnityksen, jotka yhdessä voivat lisätä työn jäljen laatua.

Porausohjaimien lisäksi Kreg tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia puuntyöstöä helpottavia työkaluja ja tarvikkeita. Valikoima sisältää mm. erilaisia puristimia nopeaa ja kätevää kiinnitystä varten, erilaisia sahausohjaimia tarkkaa sahausta varten sekä valikoiman laadukkaita ruuveja (myös käteviä ruuvilajitelmia). Löydät meiltä Kregin ruuveja sekä suur- että pienpakkauksina. Meiltä Stayprosta löydät kätevästi laajan valikoiman Kregin laadukkaita tuotteita!