Pesualtaiden sekoittajat

Käyttökohteeseen, pesualtaaseen ja kylpyhuoneeseen sopiva allashana on itsestään selvä osa kylpyhuoneen sisustusta. Proffsmagasinet tarjoaa laajan valikoiman pesuallashanoja useilta eri tuotemerkeiltä.Lue lisää
  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
181 tuotetta
Käyttökohteeseen, pesualtaaseen ja kylpyhuoneeseen sopiva allashana on itsestään selvä osa kylpyhuoneen sisustusta. Staypro tarjoaa laajan valikoiman pesuallashanoja useilta eri tuotemerkeiltä. Kun valitset pesuallashanaa, voit ostaa joko hanan, jossa on kuuman ja kylmän veden nuppi, tai yksivipuisen hanan, jossa on yksi vipu sekä kuumalle että kylmälle vedelle.

Voiko hanan asentaa itse?
Hanan voi asentaa tai irrottaa itse. Pesuallashanan asentamisen tai irrottamisen yhteydessä on tärkeää pitää mielessä, että kylpyhuone on märkä tila. Jos et ole täysin varma, miten kylpyhuoneremontti pitää tehdä, suosittelemme ottamaan yhteyttä putkimieheen saadaksesi apua tai varmistaaksesi, että märkätilojen asennukset suoritetaan oikein. Pesuallashanan asennuksen yhteydessä tavallista on, että helojen väli on kiinteä, mikä on hyvä huomioida hankkiessasi uutta sekoitinta. Sekoittimeen ja sieltä pois johtavien putkien välistä etäisyyttä kutsutaan cc-mitaksi, joka mitataan millimetreinä toisen reiän keskeltä toisen keskelle. Pesuallashana on vaihdettava uuteen, vaihdon pitäisi sujua mahdollisimman helposti. Siksi valikoimissamme on vakiomallisia pesuallashanoja, joiden cc-mitta on esimerkiksi 160 cc, 150 cc ja 40 cc. Muista tarkistaa vanhan sekoittimen cc-mitta, jotta myös uuden sekoittimen cc-mitta on oikea.

Huolella valittu valikoima
Stayprolla on laaja valikoima pesuallashanoja, sekoittimia, seinäsekoittimia, termostaattiyksiköitä, termostaattisekoitinyksiköitä ja sekoitinten varusteita johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Franke, Oras, Grohe, Hansgrohe, Mora, FM Mattsson, Gustavsberg ja Adora.