Suihkusekoittimet

Suihkusekoittimen avulla säädellään suihkun vedenpainetta ja lämpötilaa. Proffsmagasinet tarjoaa laajan valikoiman suihkusekoittimia useilta eri tuotemerkeiltä.Lue lisää
  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
79 tuotetta
Suihkusekoittimen avulla säädellään suihkun vedenpainetta ja lämpötilaa. Staypro tarjoaa laajan valikoiman suihkusekoittimia useilta eri tuotemerkeiltä. Kun valitset suihkusekoitinta, voit ostaa joko pesuallashanan, jossa on kuuman ja kylmän veden nuppi, tai yksivipuisen hanan, jossa on yksi vipu sekä kuumalle että kylmälle vedelle.

Voiko hanan asentaa itse?
Hanan voi asentaa tai irrottaa itse. Suihkusekoittimen asentamisen tai irrottamisen yhteydessä on tärkeää pitää mielessä, että kylpyhuone on märkä tila. Jos et ole täysin varma, miten kylpyhuoneremontti pitää tehdä, suosittelemme ottamaan yhteyttä putkimieheen saadaksesi apua tai varmistaaksesi, että märkätilojen asennukset suoritetaan oikein. Suihkusekoittimen asennuksen yhteydessä tavallista on, että helojen väli on kiinteä, mikä on hyvä huomioida hankkiessasi uutta sekoitinta. Sekoittimeen ja sieltä pois johtavien putkien välistä etäisyyttä kutsutaan cc-mitaksi, joka mitataan millimetreinä toisen reiän keskeltä toisen keskelle. Jos suihkusekoitin on vaihdettava uuteen, vaihdon pitäisi sujua mahdollisimman helposti. Siksi valikoimissamme on vakiomallisia suihkusekoittimia, joiden cc-mitta on esimerkiksi 160 cc, 150 cc ja 40 cc. Muista tarkistaa vanhan sekoittimen cc-mitta, jotta myös uuden sekoittimen cc-mitta on oikea.

Huolella valittu valikoima
Staypron valikoimissa on mm. suihkusekoittimia, turvahanoja, sekoittimia, termostaattisekoittimia, termostaattisekoitinyksiköitä ja sekoitinten varusteita johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Franke, Mora, FM Mattsson, Gustavsberg, Oras, Grohe, Hansgrohe ja Adora.