Hansgrohe Axor CitterioTuotenumero: 3132787

Hansgrohe
Kylpyammehana
150 c/c
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3132787
Axor Citterio M on krominen suihku- ja kylpyammehana yhdellä kahvalla. Yksinkertainen mutta hienostunut muotoilu, joka sopii useimpiin kylpyhuoneisiin.
Prisjakt
657,90 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 9-15 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3132787
Axor Citterio M on krominen suihku- ja kylpyammehana yhdellä kahvalla. Yksinkertainen mutta hienostunut muotoilu, joka sopii useimpiin kylpyhuoneisiin.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Axor Citterio M on krominen suihku- ja kylpyammehana yhdellä kahvalla. Yksinkertainen mutta hienostunut muotoilu, joka sopii useimpiin kylpyhuoneisiin. Kahva on oikealla puolella ja vaihdin sijaitsee hanan keskellä, yläpuolella, josta kylpyammejuoksuputki alkaa. Vaihtimen avulla vaihdat nopeasti ja sujuvasti kylpyammeen juoksuputken ja käsisuihkun välillä. Hana on varustettu automaattisella palautuksella parhaan kylpykokemuksen saavuttamiseksi.

200 mm pitkä kylpyammeen juoksuputki on ihanteellinen kylpyammeelle, joka on hieman kauempana seinästä. Liian korkeiden lämpötilojen välttämiseksi hanassa on säädettävä lämpötilarajoitus. Sekoitinjärjestelmä on keraaminen ja hana on varustettu yhdellä suihkutyypillä (normaali suihku). Lisäksi kylpyammehana on varustettu Quick Clean -kalkinestotoiminnolla sekä energiaa ja vettä säästävällä AirPower-toiminnolla.

Axor Citterio on Hansgrohen mallisto, jonka ajaton muotoilu sopii jokaiseen kotiin. Tyylille on ominaista pehmeät ja pyöreät muotoilulinjat sekä suorat reunat, jotka antavat ylellisyyden tunteen.

Huom. On asennettava hanarasian kanssa, sekoittimen kiinnikettä ei tarvita. Asennetaan suorilla liitännöillä, jotka on tilattava erikseen (tuotenumero: 97744000).
Tekniset tiedot 
PerusväriKromi
TuloliitäntäUlkokierre
Liitäntä tuloLiit. 15 (1/2")
Hanareikien lukumäärä2
Keskietäisyys150 mm
VirtausluokkaD
Ääniluokka (EN ISO 3822)Ryhmä II, <=30 dB(A)
Juoksuputken ulkonema203 mm
MateriaaliMessinki
Maksimivirtaama (paineella 300 kPa)22 l/min
SuihkusettiEi
Kiinteällä pää-/yläsuihkullaEi
Vaihtimen kanssaKyllä
LämpötilarajoitusKyllä
AsennusSeinä
PaineohjattuEi
Kahvan tyyppiYksi kahva
Ulostulon suutinPoresuutin ilmastimella
PintakäsittelyKiillotettu
Pinnan suojausKromattu

Spesifikaatiot

pm_TechSpecSurfaceProtection Kromattu

Väri Kromi

Ulostulon sijainti Etuosa

Sarja Hansgrohe Axor

Materiaali Messinki

CC-mitta 150 mm

EAN 4011097559490

Suosittelemme