eeese AdamTuotenumero: 2920263

eeese
Ilmankuivain
20 L, WiFi
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920263
Ilmankuivain, jolla on tyylikäs muotoilu ja joka voi pitää jopa 100 m2:n alueet vapaina kosteudelta. Sopii täydellisesti sekä olohuoneeseen että kellariin.
Prisjakt
325,50 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920263
Ilmankuivain, jolla on tyylikäs muotoilu ja joka voi pitää jopa 100 m2:n alueet vapaina kosteudelta. Sopii täydellisesti sekä olohuoneeseen että kellariin.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Eeese Adam on yhtä hiljainen kuin jääkaappi ja sen tyylikäs muoto sopii mihin tahansa kotiin. Sijoita ilmankuivain olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön, kodinhoitohuoneeseen tai sinne missä haluat päästä eroon kosteudesta ja parantaa merkittävästi sisäilmastoa.

Wifi - ohjaa ilmankuivaajaa puhelimen kautta
Ilmankuivain on varustettu wifillä, joka mahdollistaa laitteen ohjaamisen matkapuhelimella. Se on älykäs, joustava ja innovatiivinen.

Kompakti ja tehokas suurille alueille
Ilmankuivain Adam on täydellinen yhdistelmä muotoilua, tekniikkaa ja kylmäainetta. Tämä tarkoittaa, että ilmankuivain on uskomattoman pienikokoinen suhteessa sen suureen vesisäiliöön, johon mahtuu 5 litraa. Kummallakin puolella olevat integroidut kahvat tekevät koneesta liikkuvan. Vaikka tämä laite pystyy imemään ilmasta jopa 20 litraa vettä päivässä siinä on silti tyylikäs ja siisti muotoilu, että haluat pitää ilmankuivaimen esillä.

Ilmankuivain, joka toimii vain tarvittaessa
Kätevä ajastintoiminto on helppo ohjelmoida niin, että ilmankuivain toimii vain silloin, kun haluat. Ilmankuivaajalla Adam on pieni energiankulutus verrattuna muihin saman kapasiteetin ilmankuivaajiin. Siinä on älykäs toiminto, jonka avulla voit asettaa halutun kosteustason kätevästi LED-näytöltä. Kun kosteustaso saavutetaan, ilmankuivain sammuu automaattisesti ja kytkeytyy päälle uudelleen, kun kosteustaso ylittyy.

Vaatteiden kuivaustoiminto, joka kuivaa vaatteet nopeammin
Adam-ilmankuivaimessa on suosittu ja pyykinpesussa erittäin hyöyllinen vaatteidenkuivaustoiminto. Sisäänrakennettu vaatteidenkuivaustoiminto, joka vetää ylimääräisen kosteuden pois huoneesta, lyhentää märkien päällysvaatteiden tai pyykin kuivausaikaa merkittävästi. Monissa perheissä kuivausrumpua käytetään ahkerasti useita kertoja viikossa. Se kuluttaa sekä vaatteita, sähköä että vettä ja on epäterveellistä ympäristölle. Siksi tämän ilmankuivaimen vaatteidenkuivaustoiminto on suosittu. Sen ansiosta perheen märät päällysvaatteet ja pyykit kuivuvat ennätysajassa. Vain yksi napsautus näytöllä ja kätevä vaatteidenkuivaustoiminto käynnistyy. Kätevää, helppoa ja vaatteita säästävää!

Jatkuvalla tyhjennyksellä vältät vesisäiliön tyhjennysvaivan
Ilmankuivain sammuu, kun säiliö on täynnä, joten se ei käytä sähköä turhaan. Lisäksi voit käyttää ilmankuivaimessa jatkuvaa tyhjennystä, jolloin kytket ilmankuivaimen suoraan viemäriin letkun kautta ja vältät siten kokonaan vesisäiliön tyhjentämisen. Ilmankuivaimessa on lisäksi pestävä suodatin ja automaattinen sulanapitotoiminto.

Adam-ilmankuivain painaa 15,2 kg, sen sivuilla on integroidut kahvat ja se liikkuu neljällä tukevalla, 360 astetta kääntyvillä pyörillä.
  • WiFi
  • Automaattinen kosteudenpoisto
  • Vaatekuivaustila
  • LED-näyttö ohjelmistonäppäimellä
  • Automaattinen uudelleenkäynnistys
  • Jäähdytysaine: R290 kaasu
  • Pestävä ilmansuodatin
  • Ajastimella
Tekniset tiedot: 
Maks. työalue100 m2
Suositettu työalue2-70 m2
Kapasiteetti 30 °C/RH80%20 l/päivä
Kapasiteetti 27 °C/RH60%11,5 l/päivä
Virrankulutus (käyttö)255 W
Syöttövirta220-240/50 V/Hz
Ajastin1 ~ 24 h
Tuulettimen nopeus2
Ilmatilavuus Korkea145 m3/h
Ilmatilavuus Matala130 m3/h
Äänitaso Korkea44 dB(A)
Äänitaso Matala42 dB(A)
Vesisäiliö5 l
Käyttölämpötila5~35 °C
KompressoriMäntä
KylmäaineR290
SuodatinPestävä
Tyhjennysletkun halkaisija14 mm
Nettopaino15,2 kg
Bruttopaino17,4 kg
Tuotteen koko (LSK)335x285x540 mm

Spesifikaatiot

EAN 5704841025097

Arvosteluita

Suosittelemme