Kuivaajat

Ilmankuivain poistaa nimensä mukaisesti kosteutta ilmasta. Ilmankuivain voi auttaa estämään ja ehkäisemään kosteusvaurioita, parantamaan sisäilman laatua tai nopeuttamaan kuivumista pesun jälkeen. Lue lisää

  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
48 tuotetta
  • 1

Ilmankuivain poistaa nimensä mukaisesti kosteutta ilmasta. Ilmankuivain voi auttaa estämään ja ehkäisemään kosteusvaurioita, parantamaan sisäilman laatua tai nopeuttamaan kuivumista pesun jälkeen. Ilmankuivaimen valinta riippuu suurelta osin tilasta, jossa sen pitäisi olla, ja tarpeista. Huomioitavia seikkoja ovat kosteuskuorma, lämpötilaolosuhteet ja tilan koko.

Staypron valikoimista löytyvät ilmankuivaimet alan tunnetuimmilta tuotemerkeiltä, kuten Woods, Eeese ja El-Björn.

Kylpyhuone
Suihku ja kylpyhuone ovat tiloja, joihin kosteus vaikuttaa eniten kodissa. Ilmankuivaimella pääset eroon ylimääräisestä kosteudesta nopeasti ja helposti, mikä ei tarkoita vain sitä, että pyyhkeet kuivuvat nopeammin ja pysyvät raikkaina. Tämä estää myös kosteusvaurioita kylpyhuoneessa.

Ryömintätila
Suuri ilmavirtaus on tärkeää ryömintätiloissa. Mahdollistamalla ilman kierto varmistetaan koko tilan kosteudenpoisto, ei vain ilmankuivaimen lähialueiden kosteudenpoisto. Sijoita ilmankuivain mahdollisimman keskelle ryömintätilaa ilmankierron helpottamiseksi.

Kellaritilat
Kellaritiloihin muodostuu helposti kosteutta, kun yläkerran lämmin ilma kohtaa kellarin kylmyyden. Kosteus voi tunkeutua seinien läpi myös ympäröivästä maasta. Tämä voi vahingoittaa taloa ja johtaa kalliisiin korjauksiin ja saneeraustöihin. Ilmankuivaimella voit poistaa helposti ylimääräisen kosteuden ja siten poistaa myös home- ja kosteusongelmien riskin. Tavoiteltava kosteustaso on 50 prosentin suhteellinen kosteus.

Kuivaushuone
Pyykin kuivuminen itsestään kestään pitkään, mutta toisaalta kuivausrumpu kuluttaa vaatteita. Ilmankuivaimen avulla pyykit kuivuvat nopeasti ja hellävaraisesti, ja samalla koko huoneen kosteus poistuu. Kostea ilma imeytyy ylös ja palautuu kuivana ja lämpimänä ilmana, joka kuivaa pyykin ja poistaa ylimääräistä kosteutta.