Se, mikä ilmankuivain on paras vaihtoehto, riippuu aiotusta käyttötarkoituksesta ja siitä mihin laite on tarkoitus sijoittaa. Nämä ovat viisi myydyintä ilmankuivaintamme, ja ne, jotka ovat saaneet asiakkailtamme huippuarvosanat. 

Monet ottavat yhteyttä Stayprohon saadakseen selville minkälainen ilmankuivain on juuri heille paras vaihtoehto. Ilmankuivainta voidaan tarvita monista eri syistä, kuten pyykin nopeampaan kuivumiseen, ummehtuneen hajun poistamiseen kellarista tai mahdollisten kunnostuskustannusten välttämiseksi tulevaisuudessa.  

Neuvomme yleensä asiakkaitamme miettimään, mihin ilmankuivain on tarkoitus sijoittaa, ja valitsemaan ilmankuivaimen käyttötarkoituksen mukaan, sen sijaan että he keskittyisivät neliömetrien, kilovattien tai muiden määritelmien miettimiseen. Kylpyhuoneeseen tarkoitettu kondenssikuivain ei todennäköisesti ole parhain vaihtoehto, jos sijoitat sen kellariin ja päinvastoin, työskentelypinta-alasta riippumatta. 

Kondenssikuivain on suosituin 

Nyt on aika tarkastella lähemmin Staypron myydyimpien ilmankuivaajien valikoimaa. Myydyimpien ilmankuivainten joukossa ovat käytännössä kaikki niin sanotut kondenssikuivaimet, jotka tiivistävät veden jäähdytyselementin avulla ja johtavat sen ulos lattiakaivoon tai keräyssäiliöön. Kondenssikuivaimen lisäksi valikoimassamme on sorptiokuivaimia. Sorptiokuivain kuivaa ilmaa pyörivän kosteudenimuelementin läpi ja muuttaa sen höyryksi, joka johdetaan ulos.  

Asuntoon, autotalliin tai kylpyhuoneeseen kondenssikuivain on yleensä itsestään selvä valinta, mutta kylmässä ryömintätilassa sorptiokuivain voi olla parempi vaihtoehto, koska se toimii myös miinusasteissa.

Autotalli, ryömintätila, kylpyhuone vai kellari? 

Suosituimmista ilmankuivaimistamme löytyy sekä pienempiä, kylpyhuoneisiin ja pieniin tiloihin soveltuvia malleja että järeämpiä, isompiin autotalleihin, pesutupiin ja kellareihin soveltuvia malleja. Kärkisijoilla ovat tunnetut valmistajat kuten Woods ja Eeese. Asiakkaat ovat arvioissaan antaneet näille kommentteja kuten "Uskomaton kapasiteetti", "Tekee työn täydellisesti" ja "Mahtava kone!". 

Suosituimmat ilmankuivaimemme 

Onko ilmankuivaimen valitseminen vaikeaa? Nämä ovat tällä hetkellä suosituimmat ja pidetyimmät mallimme. 

Samankaltaisia artikkeleita