Lattiakaivot muovi

Lattiakaivon tarkoitus on kerätä vettä ja ohjata se viemäriin. Proffsmagasinet tarjoaa laajan valikoiman muovisia lattiakaivoja johtavilta tuotemerkeiltä.
  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
87 tuotetta
Lattiakaivon tarkoitus on kerätä vettä ja ohjata se viemäriin. Staypro tarjoaa laajan valikoiman muovisia lattiakaivoja johtavilta tuotemerkeiltä.

Millaisia lattiakaivoja on saatavilla?
Kylpyhuoneen kaltaisissa tiloissa on oltava lattiakaivo. Saatavilla on vesilukollisia lattiakaivoja, tai vaihtoehtoisesti vesilukon ja lattiakaivon voi ostaa erikseen. Lattiakaivon ja vesilukon etuna on, että vesilukon avulla voidaan pitää hajut ja ilma poissa viemäristä. Lattiakaivoa, jossa ei ole vesilukkoa, kutsutaan usein valumisaukoksi. Valumisaukkoa käytetään kohteissa, joihin vesilukko ei sovellu. Valumisaukot taas sopivat viileisiin tai lämmittämättömiin tiloihin, kuten autotalliin, kellariin tai varastoon. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi valumisaukossa ei ole vesilukkoa, on se, että on olemassa riski, että vesilukko jäätyy ja vahingoittaa lattiakaivoa tai että vesilukon materiaali kuivuu ja levittää hajua viemäristä. Saatavilla on ruostumattomasta teräksestä, valuraudasta ja muovista valmistettuja lattiakaivoja.

Mihin lattiakaivoa tarvitaan?
Lattiakaivo vaaditaan tiloihin, joissa on

- Kylpyamme tai paikka suihkulle
- Suihkukaappi, jossa ei ole ylivuotokanavaa
- Viemäröintiyksiköt, joissa ei ole ylivuotokanavaa tai vastaavaa ylivuotosuojausta
- Lämminvesivaraaja tai vastaava tekninen laite, joka vaatii tyhjennystä
- Tilat, jotka on puhdistettava huuhtelemalla, kuten jätehuoneet, tuuletinhuoneet tai vastaavat tekniset tilat

Huolella valittu valikoima
Staypron valikoimiin sisältyvät muoviset lattiakaivot ja lattiakaivojen varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Purus, Jafo ja Vieser.