AL-KO BC 223 BTuotenumero: 1180158

AL-KO
Raivaussaha
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1180158
Bensiinikäyttöinen raivaussaha helposti käynnistettävällä 0,7 kW:n 2-tahtimoottorilla, joka tarjoaa tehokkaat leikkuutulokset todistetulla AL-KO-laadulla. Leikkuuleveys on 41 cm (lanka) tai 25 cm (terä).
Prisjakt
190.40 €
Sis. ALV
2 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1180158
Bensiinikäyttöinen raivaussaha helposti käynnistettävällä 0,7 kW:n 2-tahtimoottorilla, joka tarjoaa tehokkaat leikkuutulokset todistetulla AL-KO-laadulla. Leikkuuleveys on 41 cm (lanka) tai 25 cm (terä).
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

AL-KO BC 223 B on bensiinikäyttöinen raivaussaha, joka vakuuttaa tehokkailla leikkaustuloksilla ja todistetulla AL-KO-laadulla. Ilman johtoa ja akun latausaikaa bensiinikäyttöisten raivaussahojen aloittelijamalli, jonka leikkuuleveys on 41 cm (lanka) tai 25 cm (terä), toimii suuremmissa puutarhoissa, niityillä ja tontin mutkaisissa osissa. Käytä tätä raivaussahaa siellä, missä ruohonleikkuri ei riitä. Laitteen keveys, säädettävä Bike-kahva (B-kahva) ja mukava automaatiotoiminto (langan asettamisessa) tarjoaa aina optimaalisen langan pituuden ja takaavat raivaussahan turvallisen ja helpon käsittelyn. Työskentele mukavasti ja ergonomisesti lantiosuojuksen ansiosta.

Helposti käynnistettävän, uusimman sukupolven 0,7 kW:n 2-tahtimoottorin ansiosta tämä raivaussaha on tehokas apulainen, jota myös sinä aloittelijana ja harrastajapuutarhurina voit käyttää helposti ja turvallisesti. Se käsittelee tehokkaasti kaikenlaista maata - suuria ruohoalueita, korkeaa ruohoa ja pensasaitoja. Optimaalinen joustavuus vaihdettavan leikkuupään ansiosta: Hellävarainen langanpää, jonka leikkuuleveys on 41 cm, voidaan vaihtaa mukana toimitettuun 25 cm metalliterään. Raivaussahan kevyt paino (5,9 kg) ja yksinkertainen käsittely ergonomisella Bike-kahvalla takaavat tehokkaan työn ja nopean leikkaustuloksen avoimilla alueilla, kuten myös aitojen ja muurien vieressä. Kevyt ja kestävä alumiinivarsi. Automaattitoiminnon avulla voit helposti asettaa leikkurin optimaalisen langan pituuden napauttamalla leikkurin päätä maahan (ei teräkäytössä).

Bensiinimoottorista huolimatta myös harrastepuutarhurit ja aloittelijat voivat helposti käsitellä BC 223 B:tä ergonomisella muotoilullaan, optimaalisella painojakaumallaan ja mukavilla kahvoillaan.
  • Erittäin kevyt, kätevä moottorikäyttöinen raivaussaha itsenäiseen työskentelyyn
  • Helppo käynnisteinen kaksitahtimoottori vetokäynnistyksellä
  • Turvallinen, tarkka ohjaus säädettävän ohjauksen ja lantiosuojuksen ansiosta
  • Pitkäikäinen tuplalaakeroidun kampiakselin ansiosta

Toimituksen sisältö

  • 1 kpl Terä, 3-hampainen
Tekniset tiedot: 
Moottorityyppi2-tahti, bensiini
Moottorin teho (hv)1,0
Moottorin teho (kW)0,7
Iskutilavuus22,5 ccm
Kierroksia/min9500
Mitattu äänenpainetaso, LpA102 dB(A)
K-tekijä2,25 m/s²
Mitattu ääniteho, LwA110 dB(A)
Taattu ääniteho, LwA112 dB(A)
Epävarmuustekijä, KpA2,0 dB(A)
Ekstra lankakelaEi
PrimerKyllä
Leikkausleveys, lanka41 cm
Leikkausleveys, terä25 cm
SähkökäynnistysEi
Bensiini tankin tilavuus0,55 l
Tärinäarvo, ahw7,5 m/s²
Akselin halkaisija26 mm
Bruttopaino6,2 kg
Nettopaino5,5 kg

Spesifikaatiot

EAN 4003718059533

Suosittelemme