Gelia AmptecTuotenumero: 3081839

Gelia
Latauskaapeli
3-vaihe, lataustapa 3, tyyppi 2 - tyyppi 2, 32 A
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3081839
Latauskaapeli sähköautojen kolmivaihelataukseen. Lataustapa 3, tyypin 2 liittimet molemmissa päissä.
Prisjakt
317,10 €
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
5 metriä
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään ma 29. huhtikuuta
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3081839
Latauskaapeli sähköautojen kolmivaihelataukseen. Lataustapa 3, tyypin 2 liittimet molemmissa päissä.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Latauskaapeli sähköautojen kolmivaihelataukseen. Lataustapa 3, tyypin 2 liittimet molemmissa päissä. Käytetään sähköautoissa, joissa on tyypin 2 liittimet. Lataus kiinteiden latauslaitteiden tai latausasemien välityksellä, tyypin 2 liittimet. Latausta voidaan kutsua normaaliksi lataukseksi tai puolinopeaksi lataukseksi riippuen siitä, kuinka suuri latauskotelon teho on.

Kaapeli on valmistettu TPU:sta (termoplastinen polyuretaani), joten se on helposti käsiteltävä, kiinteä kaapeli kaikkiin ympäristöihin. Johtimissa on korkealaatuista puhdasta kuparia, joka edistää erinomaisia latausominaisuuksia. Vankka muotoilu tarkoittaa, että kaapeli kestää, vaikka sattuisit ajamaan sen yli autolla. Ergonomiset kahvat mahdollistavat tukevan otteen ja helpon käsittelyn. Liittimet on valmistettu korkealaatuisesta ABS-materiaalista, joka antaa tyylikkään ulkonäön ja hyvät ominaisuudet. Liittimissä on sisäänrakennettu älykäs teknologia, joka valvoo latausjaksoa ja pysäyttää sen liian korkeassa lämpötilassa. Latausjakso jatkuu, kun lämpötila on laskenut hyväksyttävälle tasolle.

Tyypin 2 Mode 3 -kaapelin toisessa päässä on 2-tyypin liitin ja toisessa päässä auton latausliitin. Mode 3 -kaapeli tarjoaa turvallisen latauksen tuhansilla julkisilla latausasemilla eri puolilla Eurooppaa. Kaapelia voi tietenkin käyttää myös kotona, taloyhtiössä ja työpaikalla, mikäli latauslaite/latausasema sijaitsee siellä.
Tekniset tiedot 
TyyppiBS-CHC004-5M
Ajoneuvon puoleinen tyyppiTyyppi 2
Infrastruktuuripuolen tyyppiTyyppi 2
Kaapelin pituus5 m
Nimellisjännite400 V
Nimellisvirta32 A
KaapelityyppiSuora
Virran tyyppiAC kolmivaihe
LataustilaTila 3
Paino3 kg
Kotelontiluokka (IP)IP66

Spesifikaatiot

EAN 7318270046042

Suosittelemme