Gelia AmptecTuotenumero: 3081837

Gelia
Latauskaapeli
1-vaihe, mode 2, CEE/Schuko, 10–16 A, 5 m
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3081837
Latauskaapeli sähköautojen yksivaihelataukseen. Mode 2 -kaapelin toisessa päässä on tyypin 2 liitin ja toisessa päässä CEE-liitin.
Prisjakt
437,70 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3081837
Latauskaapeli sähköautojen yksivaihelataukseen. Mode 2 -kaapelin toisessa päässä on tyypin 2 liitin ja toisessa päässä CEE-liitin.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Latauskaapeli sähköautojen yksivaihelataukseen. Mode 2 -kaapelin toisessa päässä on tyypin 2 liitin ja toisessa päässä CEE-liitin. Sisältää CEE-sovittimen Schukolle. Käytetään sähköautoissa, joissa on tyypin 2 liitin, lataamiseen CEE-pistorasian kautta tai sovittimen avulla, tavallisen Schuko-pistorasian kautta (hätälataus). Latausvirtaa voidaan säätää kahdessa vaiheessa, 10 A tai 16 A. Säätö tehdään painamalla kaapelissa olevan ohjauskotelon painiketta. LED-merkkivalot osoittavat, onko kaapeli päällä vai pois päältä, sekä latauksen tilan ja latausvirran. Latauskaapelissa on tyypin A henkilökohtainen suojakatkaisin (30 mA AC), ylivirtasuojaus, yli- ja alijännitesuojaus, oikosulkusuojaus ja salamasuojaus sekä lämpötilan valvonta turvallista ja luotettavaa käyttöä varten.

Kaapeli on valmistettu TPU:sta (termoplastinen polyuretaani), joten se on helposti käsiteltävä, kiinteä kaapeli kaikkiin ympäristöihin. Johtimissa on korkealaatuista puhdasta kuparia, joka edistää erinomaisia latausominaisuuksia. Vankka muotoilu tarkoittaa, että kaapeli kestää, vaikka sattuisit ajamaan sen yli autolla. Ergonomiset kahvat mahdollistavat tukevan otteen ja helpon käsittelyn. Liitin on valmistettu korkealaatuisesta ABS-materiaalista, joka antaa tyylikkään ulkonäön ja hyvät ominaisuudet. Liittimessä on älykäs siru, joka valvoo latausta ja kytkee latauksen automaattisesti pois päältä vian ilmetessä.

Sähköauton lataamiseen tarkoitetuissa Mode 2 -kaapelissa on latauskaapeliin asennettu ohjauskotelo. Käytetään sähköautojen lataamiseen vakiopistorasian kautta. Ohjauskotelossa on muun muassa vikavirtasuoja ja muita komponentteja, jotka varmistavat sähköauton hallitun latauksen.
Tekniset tiedot 
TyyppiBS-PCD0202-CEE-5M
Ajoneuvon puoleinen tyyppiTyyppi 2
Infrastruktuuripuolen tyyppiCEE-pistorasia
Kaapelin pituus5 m
Nimellisjännite230 V
Nimellisvirta16 A
KaapelityyppiSuora
Virran tyyppiAC yksivaihe
LataustilaTila 2
Paino4 kg
Kotelontiluokka (IP)IP66

Spesifikaatiot

EAN 7318270046059

Suosittelemme