Jotta kuulosuojainten toiminta ja suorituskyky vastaisivat niiden teknisiä määritelmiä, niitä on hoidettava ja käytettävä ohjekirjan mukaan. Jos kuulosuojaimia käytetään ohjeiden vastaisesti, se voi mitätöidä niiden takuun, joten on erityisen tärkeää huolehtia niistä oikein.

Seuraavassa listaamme muutamia tärkeitä seikkoja! Lue ne läpi ja noudata ohjeita, niin kuulosuojaimesi on pitkäaikainen seuralainen työkalujesi käytössä.

Kuulosuojainten puhdistus

Puhdista kuulosuojaimet säännöllisesti ulkoa miedolla saippualla ja haalealla vedellä. Älä upota niitä veteen, sillä se voi vahingoittaa niiden elektroniikkaa.

Akut

On aika vaihtaa akut, kun kuulosuojainten suorituskyky heikkenee. Huonot akut voivat esimerkiksi aiheuttaa häiriöitä, heikentää ääntä ja haitata ulkoisten lisävarusteiden toimintaa. Muista, että akut ovat tuoretavaraa.

Käyttämätön akku menettää kapasiteettia säilytyksessä. Kun vaihdat akun, kaikki toiminnot pitää sammuttaa. Varmista, että kiinnität akun oikein päin, sillä väärin asennettu akku voi vahingoittaa kuulosuojainten elektronisia osia.

Hygieniasarja

Tarkista kuulosuojainten hygieniasarja ja erityisesti tiivisterenkaat säännöllisin väliajoin halkeamien ja äänivuotojen varalta. Vaihda hygieniasarja vähintään kaksi kertaa vuodessa, sillä se varmistaa toiminnan ja mukavuuden.

Mikrofonit

Tarkista, että kuulosuojainten mikrofonin suojat ovat ehjiä ja oikein kiinnitettynä tuotteeseen. Jos kuulosuojaimia käytetään likaisessa ympäristössä, kannattaa kuulokemikrofonissa käyttää hygieniateippiä ja vaihtaa se säännöllisesti.

Jos sinulla on kysyttävää kuulosuojainten käytöstä, ota yhteyttä Staypro:n asiakaspalveluun.

Samankaltaisia artikkeleita