Pistosaha on välttämätön työkalu silloin, kun aiot sahata erilaisia kaaria ja muotoja, mutta se on suureksi avuksi myös silloin, kun aiot tehdä jotakin yksinkertaista, kuten sahata lautoja. Ei ole ihme, että siitä on tullut suosikki sekä kodin kunnostajien että ammattilaisten keskuudessa!  

Kaikille pistosahoille on yhteistä se, että niissä on kiinteästi jännitetty sahanterä, joka liikkuu ylösalaisin korkealla nopeudella ja kulkee sahattavan materiaalin läpi. Sen sijaan eri mallit voivat poiketa toisistaan suorituskyvyn, muotoilun ja ominaisuuksien osalta. Tutustuaksesi pistosahoihin ja saadaksesi käsityksen niiden eri ominaisuuksista suosittelemme opastamme Valitse tarpeitasi vastaava pistosaha.  

Mikä pistosaha on testivoittaja?  

Meiltä kysytään usein, mikä pistosaha on paras. Tämä riippuu aina siitä, mitä aiot tehdä ja miten tulet käyttämään pistosahaasi. Pistosaha, joka on "testivoittaja" kodin kunnostajalle, ei välttämättä ole paras valinta käsityöläiselle, joka käyttää sahaansa päivittäin.  

Mitä pistosahoja Staypron asiakkaat ostavat?  

Ei ole siis mahdollista sanoa, mikä pistosaha on objektiivisesti arvioiden paras, mutta tarkastelemalla sitä, mitä pistosahoja asiakkaamme suosivat, voit saada apua valinnan tekemiseen. Kun tarkastelemme suosittuja malleja, joille asiakkaamme ovat myös antaneet parhaat arvosanat, voimme huomata 18 voltin akkukäyttöisten mallien olevan luettelon kärjessä. Hieman alempaa luettelosta löytyy sekä johdollisia pistosahoja että 12 voltin akulla toimivia pistosahoja.   

Monet pistosahat myydään sellaisinaan eli ne eivät sisällä akkua ja laturia. Jos et ole vielä hankkinut akkualustaa, ostettavaksi löytyy myös monia pakettimalleja.  

Tunnettujen valmistajien pistosahat  

Tunnetun valmistajan valitseminen on aina varma veto. Staypron myydyimmät pistosahat ovat peräisin eri valmistajilta, kuten Milwaukee, Dewalt, Bosch, Hikoki, Metabo ja Black & Decker.   

 5 suosituinta pistosahaamme  

Oletko kiinnostunut tietämään, mitä pistosahojamme muut asiakkaamme ovat ostaneet? Nämä ovat viisi suosituinta pistosahaamme juuri nyt!  

Samankaltaisia artikkeleita