Ruohonleikkurin valitseminen voi olla vaikeaa. On olemassa monia eri vaihtoehtoja, joissa on erilaisia toimintoja ja käyttötarkoituksia. Me Stayprolla olemme laatineet luettelon viidestä myydyimmästä ruohonleikkuristamme.

Miltä puutarhasi näyttää?

Kun ostat ruohonleikkuria, sinun on tietenkin mietittävä, miltä puutarhasi näyttää. Onko se hyvin suuri vai kenties pienempi, jossa on paljon puita ja pensaita. Puutarhasi koosta ja ulkonäöstä riippuen sinun on valittava juuri siihen tarkoitukseen sopiva ruohonleikkuri.

Akkukäyttöisten ruohonleikkureiden suosio

Staypron suosituimmista ruohonleikkureista suurin osa on akkukäyttöisiä. Akkukäyttöiset ruohonleikkurit ovat käteviä, koska sinun ei tarvitse sotkea bensiinin tai johtojen kanssa. Jos haluat akkukäyttöisen ruohonleikkurin, kannattaa tietysti ottaa huomioon akkualusta. Usein akku voidaan yhdistää muihin puutarhan työkaluihin ja koneisiin.

Toinen asia, joka on syytä pitää mielessä akkukäyttöisissä ruohonleikkureissa, on akun kapasiteetti. Etenkin suuremmissa puutarhoissa voi olla syytä investoida kahteen akkuun, jotta toinen on aina ladattu ja käyttövalmis.

Leijuvat ruohonleikkurit

Yksi Staypron top-listalle kelpuutettu ruohonleikkuri on tyypiltään leijuva tai ilmatyynyleikkuri, kuten sitä myös kutsutaan. Tämäntyyppinen ruohonleikkuri on usein kooltaan pienempi ja helppokäyttöinen. Se on ihanteellinen malli mäkisiin puutarhoihin tai alueille, joissa joudutaan leikkaamaan paljon puiden, pensaiden tai kukkapenkkien ympäriltä.

Tunnetut ja luotetut tuotemerkit

Valikoimamme suosituimmat ruohonleikkurit tulevat kaikki tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten AL-KO ja Black & Decker. Valikoimastamme löydät toki useita ruohonleikkureita muiltakin huippumerkeiltä.

Samankaltaisia artikkeleita