Etsitkö parasta iskuporakonetta rakennusprojektiisi? Auttaaksemme sinua valinnassa vertasimme eniten myytyjä iskuporakoneitamme ja kokosimme asiakkaidemme jättämiä arvosanoja ja mielipiteitä.

Iskuporakone on hyödyllinen, kun poraat koviin materiaaleihin kuten tiileen, kiveen tai betoniin. Toisin kuin tavallisessa porakoneessa, se lisää iskuliikettä, joka auttaa poranterän työntämisessä materiaaliin. Iskuporakoneiden yleisiä käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi TV-telineiden, hyllyjen ja taulujen kiinnittäminen kotisi betoniseiniin tai sähkö- ja LVI-töiden suorittaminen, joihin tarvitaan kiinnitystä.

Iskuporakone vai poravasara?

Iskuporakoneella voit porata tiileen ja kevyempään betoniin. Jos aiot porata paljon koviin materiaaleihin, suosittelemme usein poravasaran hankkimista. Poravasarassa on iskumekanismi, joka toimii suoraan poranterän takana, mikä tekee siitä huomattavasti tehokkaamman kovissa materiaaleissa.

Paras iskuporakone - myyntisuosikit vertailussa

Helpottaaksemme sinua valitsemaan parhaan iskuporakoneen tarpeisiisi, olemme vertailleet kolmea juuri nyt eniten myymäämme iskuporakonetta ja koonneet asiakkaidemme jättämiä arvioita. Kokoamamme asiakasarviot on toimitettu Trustpilotin kautta, ja ne on saatettu kääntää suomeksi.

1. Dewalt DCD996NT - Selviytyy lähes kaikesta

18 voltin Dewalt DCD996NT on 90 newtonmetrin vääntömomentilla huomattavasti tehokkaampi kuin aloittelijamallit. Tällä koneella voit porata puuhun jopa 55 millimetriä ja muuraukseen 16 millimetrin poralla. Mukana tulevat kääntyvä sivukahva ja säilytyslaatikko.

Edut

  • Voi porata suurempia mittoja
  • Kääntyvä sivukahva
  • Hyvä ruuvinväännin
  • Kompakti

Mitä asiakkaamme sanovat

Dewalt DCD996NT on saanut asiakkailtamme todella korkeita arvosanoja. Käyttäjä kirjoittaa: ”Juuri mitä tarvitsen, selviytyy lähes kaikesta”. Asiakas kirjoittaa: ”Helppo käyttää ja hyvin tasapainotettu. Lamppu auttaa valaisemalla työskentelyaluetta”. Käyttäjä, joka on antanut 4/5 arvosanan, pitää työkalusta, mutta kommentoi 2,1 kg:n painoa. ”Erittäin mukava kone. Kuitenkin melko painava, mikä ei ehkä ole niin yllättävää, kun sen on tarkoitus olla kestävä.”

2. Black & Decker BEH200-QS - Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen asiakassuosikki

Etsitkö iskuporakonetta kotikäyttöön? Siinä tapauksessa kannattaa tarkastella lähemmin Black & Decker BEH200-QS:ää, joka on edullisemman hintaluokan verkkovirtakäyttöinen iskuporakone. Et saa samaa joustavuutta kuin akkukäyttöisellä työkalulla, mutta toisaalta se on aina valmis käytettäväksi.

Edut

  • Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen
  • Riittävästi tehoa tiileen ja betoniin
  • Mukana tuleva sivukahva

Mitä asiakkaamme sanovat

Arvioidensa perusteella asiakkaamme pitävät Black & Decker BEH200-QS:stä. Asiakas kirjoittaa, että se on todella hyvä porakone. Toinen kirjoittaa: ”Hyvä kone halvalla!”

3. Dewalt DCD796NT - Tehokas monitoimikone poraukseen ja ruuvinvääntöön

Dewalt DCD796NT on 18 voltin tehokas iskuporakone, jonka vääntömomentti on 70 newtonmetriä. Tästä huolimatta se on tarpeeksi pieni ja kompakti käytettäväksi ahtaissa tiloissa. Sen lisäksi, että se pystyy poraamaan puuhun, metalliin ja muuraukseen, se on myös erinomainen ruuvinväännin, jossa on 15 asennon momentinsäätö optimaalisen tarkkuuden saavuttamiseksi. Erinomainen valinta, jos haluat tehokkaan monitoimikoneen!

Edut

  • Korkea suorituskyky
  • Kompakti
  • Erinomainen ruuvinväännin

Mitä asiakkaamme sanovat

Dewalt DCD796NT ei ole vain hyvin myyvä iskuporakone, vaan se on myös saanut erittäin korkeita arvosanoja asiakkailtamme, jotka ovat ostaneet ja testanneet sitä. Arvioissa monet korostavat, että he pitävät Dewalt-merkistä ja että työkalu vastaa heidän odotuksiaan.

Samankaltaisia artikkeleita