Mietitkö, mikä lehtipuhallin on paras? Olemme vertailleet neljää suosituinta malliamme. Kaikki ovat saaneet huippuarvosanat ja loistavat arvostelut asiakkailtamme.

On sanomattakin selvää, että lehtipuhaltimella voi puhaltaa syksyn lehtiä, mutta se voi tehdä paljon muutakin. Kätevien, kevyiden ja akkukäyttöisten lehtipuhaltimien tulon myötä yhä useammat kodinomistajat huomaavat, miten hyödyllinen ilmaa puhaltava käsikäyttöinen laite voi olla. Staypron asiakkaat käyttävät niitä kaikkeen, auton pesun jälkeisen veden puhaltamisesta työpajan lattian lakaisemiseen. Pienemmistä malleista on tullut suosittuja työkalujen puhaltamiseen puhtaiksi käytön jälkeen, ennen kuin ne lastataan autoon tai laitetaan pois.

Mikä lehtipuhallin on paras?

Meiltä Stayprossa kysytään usein, mikä lehtipuhallin on paras, mutta se riippuu tietenkin siitä, mihin sitä käytetään. Ammattityöntekijä saattaa tarvita reppumallin, joka toimii bensiinillä, kun taas kodinomistaja pärjää akkukäyttöisellä mallilla, joka jakaa akun ruuvimeisselin, pyörösahan ja muiden autotallissa olevien työkalujen kanssa. Jos haluat pitää lehtipuhallinta työsuhdeautossasi työkalujen puhaltamista tai porausreikien puhdistamista varten, jokin pienimmistä malleistamme sopii hyvin.

Myydään ilman akkua ja laturia

Staypro myy lehtipuhaltimia tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Milwaukee, Bosch, Ego ja Dewalt. Valtaosa niistä on akkukäyttöisiä, ja ne myydään ilman akkua ja laturia. Näin voit käyttää jo olemassa olevia akkuja, jos muut työkalusi kuuluvat samaan akkusarjaan. Se, kuinka pitkän käyttöajan saat lehtipuhaltimesta, riippuu tietyssä määrin akun koosta ja kunnosta. Siksi olemme päättäneet jättää akun käyttöikään liittyvät kommentit pois, kun kokoamme arvosteluja ja suositteluja.

Paras lehtipuhallin - myyntisuosikit vertailussa

Jotta voisit päättää, mikä lehtipuhallin sopii parhaiten tarpeisiisi, olemme vertailleet neljää tällä hetkellä myydyintä lehtipuhallinta. Kokoamamme asiakasarviot on toimitettu Trustpilotin kautta, ja ne on saatettu kääntää suomeksi.

1. Milwaukee M18 FBL-0

Milwaukee M18 FBL-0 on 18 voltin akkukäyttöinen lehtipuhallin, jossa on portaaton virtakytkin ja nopeusrajoitin. Akku ja laturi eivät sisälly toimitukseen, mutta sinulla on ne varmaan jo, jos pidät Milwaukeen työkaluista.

Edut

+ Portaaton virtakytkin ja nopeuslukko
+ Sopii kaikille Milwaukee M18 -akuille

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Staypron asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä Milwaukee M18 FBL-0 -lehtipuhaltimeen. He arvostavat sitä, että siinä on kaksi tehotasoa, joista korkein tarjoaa tehokkaan puhalluksen akun lyhyemmän käyttöajan kustannuksella. Useat ihmiset kirjoittavat akun kestosta. Yksi käyttäjä esimerkiksi kirjoittaa, että hänellä on ylimääräinen akku pidempiaikaista työskentelyä varten. He toteavat, että sitä on helppo kuljettaa ja että sillä on voimakas puhallusteho. Kaiken kaikkiaan tuotetta pidetään kohtuuhintaisena ja hyödyllisenä erilaisiin tehtäviin lehtien puhaltamisesta ajoneuvojen ja pintojen puhdistamiseen.

2. Bosch GBL 18V-120

Lehtipuhaltimen ei tarvitse olla suuri ja pitää lentokoneen ääntä tehdäkseen hyvää työtä. Boschin hinta-laatusuhteeltaan erinomainen lehtipuhallin GBL 18V-120 on täydellinen, kun haluat puhaltaa lastuja työpöydältä tai kerätä pieniä lehtikasoja puutarhassa. Pienen koon ja vain 1,1 kilon painon ansiosta voit käyttää sitä helposti yhdellä kädellä. Huomaa, että akku ja laturi myydään erikseen.

Edut

+ Yhteensopiva kaikkien Bosch 18V -akkujen kanssa
+ Pieni paino (1,1 kg)
+ 2 nopeutta

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Asiakkaamme arvostavat Bosch GBL 18V-120 -lehtipuhallinta monipuolisena ja edullisena lehtipuhaltimena, joka soveltuu erilaisiin tehtäviin. Lehtien puhaltamisen lisäksi asiakkaat mainitsevat käyttäneensä sitä esimerkiksi veden puhaltamiseen autosta tai sahanpurun puhaltamiseen työkaluista. "Eräs käyttäjä kirjoittaa: "Loistava vekotin sahojen ja vastaavien puhdistamiseen ennen auton pakkaamista".

3. Dewalt DCV100

Dewalt DCV100 on pieni ja edullinen lehtipuhallin, jolla on suhteellisen voimakas suorituskyky. Sitä voidaan käyttää kolmella eri nopeudella ja sen maksimipuhallusnopeus on 80 m/s. Älä unohda ostaa akkua ja laturia, jos sinulla ei ole niitä jo.

Edut

+ Pieni ja kevyt (1,75 kg)
+ 3 nopeutta
+ Puhallusnopeus 80 m/s

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Asiakkaamme ovat suhtautuneet Dewalt DCV100:aan erittäin myönteisesti ja antaneet sille korkeat arvosanat ja hyvät arvostelut. Useat kirjoittavat, että lehtipuhallin on heidän mielestään näppärä ja että sitä voi ohjata yhdellä kädellä, mutta myös, että se on tehokas ja selviytyy erityyppisistä tehtävistä. Eräs käyttäjä kirjoittaa, että se puhaltaa lehdet, mullan, ruohon, hiekan ja pikkukivet pois ongelmitta. Toinen käyttäjä kirjoittaa, että hänellä on se autossaan puhaltamassa pois purut työkaluista.

4. Dewalt DCMBL562N-XJ

Dewalt DCMBL562N-XJ on huomattavasti voimakkaampi kuin yksinkertaisemmat lehtipuhaltimet ja sopii sekä rakennustyöntekijöille että puutarhureille. Vaikuttava puhallusnopeus on jopa 200 km/h.

Edut

+ Suuri puhallusnopeus 200 km/h
+ Suuttimen rakenteen ansiosta se voi toimia myös kaapimena
+ Vaihteleva nopeusliipaisin ja vakionopeussäädin

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Dewalt DCMBL562N-XJ:tä testanneet asiakkaamme näyttävät olevan yhtä mieltä siitä, että tämä on erinomainen kone, jolle on ominaista korkea laatu ja hyvä puhallus. Kuten eräs käyttäjä kirjoittaa: "Uskomattoman helppokäyttöinen, kevyt ja tasainen. Loistava portaattomalla, säädettävällä puhalluksella - pienestä tuulesta täyteen myrskyyn".

Samankaltaisia artikkeleita

Opas: 5 huomioonotettavaa asiaa lehtipuhallinta valitessa

Opas: 5 huomioonotettavaa asiaa lehtipuhallinta valitessa

Lehtipuhallin eli ilmapuhallin on erinomainen työkalu nurmikon puhtaana pitämiseen, ajotien siistimiseen tai vaikkapa auton puhdistamiseen. Tässä oppaassa käydään läpi, mitkä seikat kannattaa ottaa huomioon lehtipuhallinta valitessa. Milloin viimeksi tarvitsit suuren, sylinterimuotoisen työkalun, joka puhaltaa valtavalla teholla? Jos vastaus on "viime syksynä", on sinulla vielä paljon opittavaa lehtipuhaltimista! Nimestään huolimatta lehtipuhallin on työkalu, joka voi tehdä paljon enemmänkin kuin vain koota yhteen suuria kasoja syksyn kuivia lehtiä. Lehtipuhallinta käytetään myös silloin, kun on siivottava auto, täytettävä uimalelut, siistittävä rakennustyömaa, puhallettava lumi pois ajotieltä, kuivattava auto pesun jälkeen tai… kyllä, listasta voisi tehdä lähestulkoon loputtoman pituisen! Markkinoilta löytyy runsain määrin lehtipuhaltimia, joista jokaisella on omat hyötynsä ja haittapuolensa. Jokainen meistä on varmasti joskus herännyt ääneen, joka tulee ammattimaisen siivoustyöntekijän (tai välinpitämättömän naapurin) käyttämästä ja selässään kantamasta bensiinikäyttöisestä lehtipuhaltimesta. Nykypäivän akkukäyttöiset lehtipuhaltimet ovat sekä pienempiä että käytännöllisempiä, ja ne toimivat monissa tehtävissä aivan yhtä hyvin. Tässä oppaassa käymme läpi viisi tärkeää seikkaa, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon valitessasi sinulle sopivinta lehtipuhallinta.