Mikä otsalampuista pärjäsi parhaiten testissä? Olemme vertailleet kolmea eniten myytyä mallia ja koonneet asiakkaidemme jättämät arviot!

Otsalamppu on käytännöllinen päänauhaan kiinnitetty valaisin, joka voi olla hyödyllinen niin iltaisella kävelylenkillä kuin auton kanssa puuhastellessa, kun tarvitset toimia kädet vapaina.

Valitessasi otsalamppua on hyvä ottaa huomioon tietyt yleisominaisuudet.

Valoteho

Ensinnäkin on tärkeää katsoa valotehoa ja kantamaa. Hyvän otsalampun tulisi tarjota tarpeeksi valoa valaisemaan eteesi ja mahdollistamaan hyvän näkyvyyden pimeässä. Mitä korkeampi luumen-määrä, sitä voimakkaampi valo.

Paristot ja akun kesto

Toinen huomioimisen arvoinen seikka on otsavalaisimen käyttämä virtalähde. Onko otsalamppu paristo- vai akkukäyttöinen ja kuinka hyvä akun kesto on? Mieti, kuinka aiot käyttää otsalamppua. Pärjäätkö yhdellä latauksella vai tarvitsetko myös vara-akun kaiken varalta? Ennakointi voi olla tarpeen, että et joutuisi tilanteeseen jossa otsalamppu sammuu yhtäkkiä kesken aktiviteetin.

Vedenkestävyys

Lisäksi on hyvä ottaa huomioon otsavalaisimen vedenkestävyys. Jos aiot käyttää otsalamppua ulkona, sateessa tai lumessa, on tärkeää, että se on vesitiivis kestääkseen erilaisia sääolosuhteita. Useimmilla myymistämme otsalampuista on suojaluokitus IPX4 tai korkeampi.

Vertailu: Otsalamput testissä

Jotta voisit helpoimmin löytää itsellesi parhaiten sopivan otsalampun, niin olemme vertailleet joitakin juuri nyt eniten myydyistä otsalampuista. Asiakasarvostelut on jätetty Trustpilotin kautta ja ne voivat olla käännetty suomeksi.

1. LED LENSER iH9R

Suosittu LED LENSER iH9R on ladattava akkukäyttöinen otsalamppu, jota voidaan käyttää myös tavallisilla AA-paristoilla joustavuuden lisäämiseksi. Otsalamppu mahdollistaa vaihtamisen kohdistetumman ja laajan valonkeilan välillä sekä vaihtamisen kahden tehotilan välillä maksimoidaksesi akun keston. Voisi ehkä sanoa, että tässä olisi kaikki tarvittava?

Edut

+ Valoteho 600 lm

+ Kantama jopa 200 m

+ Ladattava tai käyttö AA-paristoilla

+ Suojaluokitus IP 54

Mitä asiakkaamme sanovat

Staypron asiakkaat ovat yleisesti ottaen olleet erittäin tyytyväisiä malliin LED LENSER iH9R. Useimmat otsalamppua testanneet ovat antaneet sille viiden tähden arvion. Useat asiakkaat kirjoittavat käyttävänsä otsalamppua päivittäin koiria ulkoiluttaessa. Useat arvostavat sitä, että se on sekä ladattavalla akulla että AA-paristoilla toimiva.

2. GP LIGHTING Discovery CHR35

GP LIGHTING Discovery CHR35 on ollut hyvin arvostettu otsalamppu, eikä ole sinänsä vaikeaa ymmärtää miksi. Siinä on hyvä valoteho 600 lm, neljä valotilaa ja se toimitetaan ladattavan litiumioniakun kanssa. Yksi erityinen ominaisuus, jota asiakkaat ovat arvostaneet, on että itse lamppu voidaan irrottaa ja käyttää taskulamppuna.

Edut

+ Valoteho 600 lm

+ Kantama jopa 130 metriä

+ Irrotettava lamppu

+ Ladattava litiumioniakku

+ Suojaluokitus IPX4

+ Neljä valotilaa

Mitä asiakkaamme sanovat

Staypron asiakkaat ovat melkein yksimielisesti pitäneet mallia GP LIGHTING Discovery CHR35 varsin hyvänä otsalamppuna. Lisäksi suurin enemmistö on antanut otsalampulle korkeimman arvosanan. Yksi tyytyväinen asiakas kirjoittaa: "Uskomattoman hyvä valo tällä otsalampulla. Paras tähän mennessä ja nyt vanhat tuntuvat vähän heikoilta mitä tulee valotehoon. Istuu hyvin päähän. Harkitsen useamman ostamista." Toinen kirjoittaa: "Tämä sopi minulle erinomaisesti. Päänauhan säädöt ja lampun toiminnot ovat tehneet kaiken paljon helpommaksi käytössä. Ja tämä on jotain, jota lämpimästi suosittelen kenelle tahansa, joka tarvitsee vapaita käsiä ja silti valoa.”

3. GELIA 4088100011

GELIA 4088100011 on monipuolinen ja käytännöllinen otsalamppu kolmella valotilalla, joista voimakkain on peräti 1000 lm. Lamppu ladataan USB-kaapelilla ja siinä on suojaluokitus IPX4. Säädettävä ja joustava päänauha varmistaa, että lamppu istuu hyvin päässä.

Edut

+ Valoteho 1000 lm

+ USB-lataus

+ IPX4

Mitä asiakkaamme sanovat

Otsalamppua käyttäneet ja arvostelunsa antaneet Staypron asiakkaat ovat olleet melkein yksimielisesti tyytyväisiä tuotteeseen ja valmiita suosittelemaan otsalamppua myös muille. Eräs asiakas kirjoittaa esimerkiksi: "Erittäin hyvä otsalamppu, joka täyttää tarkoituksemme. Käytämme tätä ahkerasti koneiden huollossa ja laaduntarkastuksissa tarkastellaksemme yksityiskohtia kunnolla." Toinen kirjoittaa "Hyvä valonjako tasapainotetulla painolla" ja kolmas on kirjoittanut "Uskomattoman voimakas valokuva".

Samankaltaisia artikkeleita