Milwaukee esittelee uuden akkukäyttöisen suuren vääntömomentin iskevän 1” mutterinvääntimen, joka kiinnittää tehokkaasti jopa M42-koon muttereita. Sano hyvästit kompressoreille ja generaattoreille!

Mullistava suuren vääntömomentin M18 Fuel 1” -mutterinväännin One-Key-tekniikalla on maailman tehokkain akkukäyttöinen iskevä mutterinväännin. M18 Fuel -tekniikka tuottaa vääntöä avattaessa jopa 2400 Nm, mutta laite on silti 3,2 kg tämän hetken johtavaa johdollista vaihtoehtoa kevyempi.

Uusi Milwaukee 1

Uudistettu moottori ja elektroniikka

Muiden M18 Fuel -ratkaisujen tavoin uudessa suuren vääntömomentin iskevässä M18 Fuel -mutterinvääntimessä yhdistyy kolme ainutlaatuista innovaatiota: hiiliharjaton Powerstate-moottori, Redlithium-Ion-akku ja Redlink Plus -elektroniikka.

Maailman ensimmäistä akkukäyttöistä iskevää 1” mutterinväännintä varten Milwaukee uudisti moottorin ja elektroniikan. Se on mahdollistanut saumattoman viestinnän akun kanssa sekä erinomaisen suorituskyvyn.

Uusi hiiliharjaton Powerstate-moottori antaa runsaasti vääntöä, kun sitä tarvitaan. Uudistettu Redlink Plus -elektroniikka pienentää rajusti elektronisten komponenttien kokoa. High Output 8,0 Ah -akku parantaa lämpökapasiteettia sekä työkalun, moottorin ja akun välistä viestintää.

Myös mekanismia optimoitiin, jotta suuri teho voidaan tarjota mahdollisimman keveissä kuorissa. Drive Control -tekniikan neljästä toimintatilasta voi valita kulloiseenkin työtehtävään sopivan tehon ja nopeuden.

Lisäksi iskevää mutterinväännintä voi mukauttaa, seurata ja hallita One-Key-toiminnon avulla. Vääntömomentille voi valita kiinteän arvon maksuttoman sovelluksen kautta. Tämä uusi työkalu on osa M18-järjestelmää, johon kuuluu tällä hetkellä yli 145 sähkötyökalua.

Tekniset tiedot

Suuren vääntömomentin iskevä M18 Fuel One-Key 1” -mutterinväännin kitkarenkaalla (M18 ONEFHIWF1-802X)

  • Työkalun kiinnitys: 1” neliökara
  • Suurin vääntö kiinnittäessä: 2033 Nm
  • Vääntö avattaessa: 2400 Nm
  • Drive Control: 4-toiminen mukautettava
  • Työkaluitta säädettävä sivukahva: säädettävä 270°
  • Kuormittamaton nopeus: 0 – 1650 r/min
  • Iskuluku: 0 – 2 450 iskua/min
  • One-Key: on
  • Paino akun kanssa: 5,9 kg

Mukana toimitetaan kaksi 8,0 Ah High Output Redlithium-Ion -akkua, M12-M18-pikalaturi, sivukahva ja metallikoukku.

Lisätietoa mutterinvääntimestä löydät alla olevasta videosta. Jos sinulla on kysyttävää tästä tai Milwaukeen muista työkaluista, ota yhteyttä Staypro:n asiakaspalveluun.

Päivitetty 5.9.2019