3M Peltor SportTacTuotenumero: KH15959

3M Peltor
Kuulonsuojain
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KH15959
Kuulonsuojain, joka suojaa tehokkaasti voimakkailta ääni-impulsseilta ja sopii siten erinomaisesti metsästäjille ja ampujillle. Melutason mukaan säätyvä toiminto, joka vahvistaa heikkoja ääniä ja vaimentaa voimakkaita.
Prisjakt
193,01 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KH15959
Kuulonsuojain, joka suojaa tehokkaasti voimakkailta ääni-impulsseilta ja sopii siten erinomaisesti metsästäjille ja ampujillle. Melutason mukaan säätyvä toiminto, joka vahvistaa heikkoja ääniä ja vaimentaa voimakkaita.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

3M Peltor SportTac on erityisesti metsästäjille ja ampujille kehitetty kuulosuojain. Melutason mukaan säätyvä toiminto, joka vahvistaa heikkoja ääniä ja vaimentaa voimakkaita. Suojaa tehokkaasti voimakkailta ääni-impulsseilta ja sopii siten erinomaisesti metsästäjille ja ampujille. Kuulosuojaimessa on audio-sisääntulo ulkoisen radion liitäntää varten.


Kupujen vaihdettavan ulkokuoren ansiosta väriä on helppo vaihtaa (oranssi tai vihreä).


Peltor SportTac on testattu ja hyväksytty henkilökohtaisia suojavarusteita koskevan direktiivin (PPE) 89/686/ETY ja sähkömagneettista yhteensopivuutta koskevan direktiivin (EMC) 89/336/ETY mukaisesti, joten se täyttää CE-merkinnän vaatimukset.
  • Vaihdettavan ulkokuoren avulla kupujen väriä on helppo vaihtaa
  • Melutason mukaan säätyvä toiminto, joka vahvistaa heikkoja ääniä ja vaimentaa voimakkaita
  • Automaattinen virrankatkaisu
  • Kokoontaitettava – helppo säilyttää
  • Viimeisimmät asetukset tallentuvat virran katkaisun yhteydessä
  • Automaattinen virrankatkaisu kahden tunnin kuluttua, kun toimintoja ei käytetä. Laite antaa virran katkeamisen merkiksi 1 tunnin ja 59 minuutin jälkeen kaksi varoitussignaalia kymmenen sekunnin välein minuutin ajan.
  • Alhaisen paristojen varauksen yhteydessä kuuluu kolme varoitussignaalia kymmenen tuntia ennen kuulokkeiden virran katkeamista. Varoitussignaalien aikaväli lyhenee paristojen varauksen heikkenemisen myötä.
  • Vaimennus SNR – 26dB

Spesifikaatiot

Sankamikrofoni Ei

Väri Musta, Oranssi

Bluetooth Ei

Ympäristönkuuntelu Kyllä

Sisäänrakennettu radiopuhelin Ei

Sarja 3M Peltor SportTac

Radio Ei

Ulkoinen liitäntä Kyllä

EAN 7318640044852

Takuu

Lue lisää 3M:n takuusta
3M tarjoaa erillisen takuun tiettyihin kommunikaatioratkaisuihin, hitsaussuojiin ja moottoroituihin hengityssuojaimiin. Takuu tarkoittaa edullisempia ehtoja sinulle asiakkaana. Lue kaikki 3M:n takuusta, jotta olet selvillä juuri sinun tuotettasi koskevista ehdoista. Otathan huomioon, että takuuehdot voivat vaihdella riippuen siitä, oletko yksityis- vai yritysasiakas.

Videot

Arvosteluita

Suosittelemme