Hellberg Synergy MultipointTuotenumero: 2870011

Hellberg
Kuulosuojain
Bluetooth ja kypäräkiinnitys
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2870011
Kypäräkiinnityksellä varustettu Bluetooth-kuulosuojain, jossa Multi-Point, ympäristönkuuntelu ja AM/FM-radio. Multi-Pointin avulla voit yhdistää kuulosuojaimeen yhtä aikaa kaksi älypuhelinta langattomasti Bluetoothilla.
Prisjakt
339.10 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2870011
Kypäräkiinnityksellä varustettu Bluetooth-kuulosuojain, jossa Multi-Point, ympäristönkuuntelu ja AM/FM-radio. Multi-Pointin avulla voit yhdistää kuulosuojaimeen yhtä aikaa kaksi älypuhelinta langattomasti Bluetoothilla.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Hellberg Synergy Multipoint on kypäräkiinnityksellä varustettu Bluetooth-kuulosuojain, jossa Multi-Point, ympäristönkuunteli ja AM/FM-radio. Multi-Pointin avulla voit yhdistää kuulosuojaimeen yhtä aikaa kaksi älypuhelinta langattomasti Bluetoothilla. Soita puheluita tai kuuntele suosikkiviihdettäsi tinkimättä turvallisuudesta. Hyväksytty käytettäväksi useimpien markkinoilla olevien kypärien kanssa, mm. KASK-kypärien.

Melutason mukaan säätyvä ympäristönkuuntelumikrofoni kummassakin korvakuvussa takaa, että suuntien hahmottaminen on erinomaisen helppoa. Kuulet ääniä ja puhetta sekä varoitussignaaleja ja saat muuta tärkeää informaatiota joutumatta riisumaan kuulosuojainta. Multi-Point-tekniikka on täydellinen, jos sinun täytyy käyttää sekä työpuhelinta että omaa henkilökohtaista puhelintasi esimerkiksi musiikin kuuntelemiseen toisesta ja puheluiden vastaanottamiseen toisesta.

Meluavaimentava puomimikrofoni mahdollistaa selkeän viestinnän myös äärioloissa. Helppo käsitellä – yhdellä painikkeella kaikkien Bluetooth-toimintojen hallinta. Yhdistää salamannopeasti puhelimeesi, kun laitat virran kuulosuojaimeen laiteparin muodostamisen jälkeen.
AM/FM-radion helppokäyttöinen säätö mahdollistaa halutun radiotaajuuden helpon valinnan. Kuulosuojaimessa on myös 3,5 mm AUX-sisääntulo ulkoisen äänilähteen kytkentään.
 • Hyväksytty yhteensopivuus useimpien markkinoilla saatavien kypärien kanssa, muun muassa KASKBluetooth A2DP-profiililla puheluita ja suoratoistoa varten
 • Multi-Point yhdistäminen kahteen puhelimeen samanaikaisesti
 • Tukee Wideband:iä (HD Voice), joka parantaa äänen laatua puheluiden aikana (operaattorista riippuvainen)
 • Melua vaimentava puomimikrofoni, joka suodattaa taustamelua
 • Kummassakin kuvussa olevat tasoriippuvaiset mikrofonit antavat sinun kuulla ympäristön ääniä, varoitussignaaleja ja muita tärkeitä tietoja ilman että joudut poistamaan kuulosuojaimia
 • Manuaalinen nuppi ja automaattinen taajuuden hallinta mahdollistaa helpon taajuuden säädön ja lukituksen halutulle radioasemalle
 • 3 tunnin pikalataus
 • Kaiuttimien äänitaso on rajoitettu turvalliselle tasolle
 • Sisältää USB-latauskaapelin ja ladattavat akut, jotka mahdollistavat jopa 62 käyttötuntia (lataa puhelimen USB-sovittimen avulla pistorasioista tai lataa tietokoneen tai auton USB-liittimestä)
 • 3,5 mm AUX-tulo ulkoisen äänilähteen kytkemistä varten

Toimituksen sisältö

 • 1 kpl USB-latauskaapeli
 • 2 kpl Ladattavia AA-paristoja
 • 1 kpl Puomimikrofoni
Tekniset tiedot:
sis. radionKyllä
BluetoothKyllä
YmpäristönkuunteluKyllä
Vaimennusarvo SNR28 dB
Paino489 g
Latausaika3-6 h
Akku2 kpl AA
VastaaEN 352

Spesifikaatiot

Sankamikrofoni Kyllä

Bluetooth Kyllä

Ympäristönkuuntelu Kyllä

Sisäänrakennettu radiopuhelin Ei

Sarja Hellberg Multipoint

Radio Kyllä

Ulkoinen liitäntä Kyllä

EAN 7391441001866

Suosittelemme