Hellberg Xstream MPTuotenumero: 3095983

Hellberg
Kuulosuojain
Bluetoothilla, ympäristönkuuntelulla ja päälakisangalla
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3095983
Bluetooth Multi-Point -kuulosuojaimet mahdollistavat kahden puhelimen yhdistämisen samanaikaisesti. Meluavaimentava puomimikrofoni mahdollistaa selkeän viestinnän myös äärioloissa. Aktiiviset ympäristönkuuntelumikrofonit mahdollistavat keskustelujen, varoitussignaalien ja muiden tärkeiden tietojen kuulemisen ilman kuulonsuojainten riisumista.
Prisjakt
269,00 €
Sis. ALV

Odotetaan 11.12.2023 toimittajalta

Jos haluat seurata, milloin tuotetta on jälleen varastossa, sinun on hyväksyttävä markkinointievästeet. Klikkaa tästä hallitaksesi evästeitä.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3095983
Bluetooth Multi-Point -kuulosuojaimet mahdollistavat kahden puhelimen yhdistämisen samanaikaisesti. Meluavaimentava puomimikrofoni mahdollistaa selkeän viestinnän myös äärioloissa. Aktiiviset ympäristönkuuntelumikrofonit mahdollistavat keskustelujen, varoitussignaalien ja muiden tärkeiden tietojen kuulemisen ilman kuulonsuojainten riisumista.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Hellberg Xstream MP -kuulosuojainten päälakisanka mahdollistaa kahden puhelimen – esimerkiksi työ- ja yksityispuhelimen – samanaikaisen liitännän. Äänenlaatu on parantunut entisestään verrattuna Xstream- ja Xstream LD -malleihin, akun käyttöaika on pidentynyt 80 tuntiin ja melua vaimentava puomimikrofoni mahdollistaa nyt selkeän kommunikoinnin myös äärimmäisissä meluolosuhteissa. Aktiiviset ympäristönkuuntelumikrofonit mahdollistavat keskustelujen, varoitussignaalien ja muiden tärkeiden tietojen kuulemisen ilman kuulonsuojainten riisumista – tehokkaasta suojauksesta tinkimättä.

Suunniteltu musiikin kuunteluun
Kehitystyössä on keskitytty erityisesti musiikin kuunteluun. Patentoitu kaiutinrakenne ja päivitettävä ohjelmisto takaavat erinomaisen äänenlaadun, joten voit kuunnella musiikkia kuuloketason äänenlaadulla. Kuulosuojaimeen ergonomisesti sijoitettuja kumipäällysteisiä painikkeita on helppo käsitellä.

Multi-Point Bluetooth -tekniikka
Bluetooth mahdollistaa langattoman yhteyden matkapuhelimiisi. Helppo konfigurointi ja liitäntä. Soita puheluita ja suoratoista suosikkiviihdettäsi vaarantamatta kuuloasi. Multi-Point-tekniikka mahdollistaa kahden puhelimen yhdistämisen samanaikaisesti. Täydellinen valinta, kun sinun täytyy pystyä käyttämään sekä työpuhelinta että yksityistä puhelinta, esimerkiksi striimaamaan musiikkia toisesta puhelimesta ja vastaanottamaan puheluita toiseen puhelimeen.

Melua vaimentava puomimikrofoni
Melua vaimentava puomimikrofoni mahdollistaa selkeän viestinnän. Tyylikäs muotoilu yhdistettynä edistykselliseen elektroniikkaan takaa, että puhelusi ovat aina laadukkaita taustamelusta riippumatta.

Melutason mukaan säätyvä aktiivinen ympäristönkuuntelutoiminto
Aktiivisten ympäristönkuuntelumikrofonien ansiosta kuulet, mitä ympärilläsi tapahtuu. Kommunikoi kollegojesi kanssa, kuule varoitussignaaleja ja muita tärkeitä ääniä vaarantamatta turvallisuutta ja kuuloa. Kovat äänet vaimennetaan maksimissaan 82 dB:iin, ja heikommat äänet vahvistuvat elektroniikan avulla.

Vesitiivis, IPX4
Tämä kuulonsuojain on suunniteltu kestämään käyttöä ankarissa ympäristöissä, myös ulkona rankkasateessa.

Painikesäätimet
Ergonomisesti suunnitellut kumipintaiset painikkeet. Helppo löytää ja säätää myös käsineitä käytettäessä. Kaikkia toimintoja voi säätää helposti ja loogisesti suoraan kuulosuojaimesta.

Ääniohjauksen tuki
Tukee Apple SIRIä ja Google-avustajaa. Aktivoi toiminto puhelimestasi ja hallitse musiikin toistoa tai puheluita äänelläsi.

Laajakaista-/HD Voice -tuki
Wideband Audio -tekniikka tai HD Voice parantavat puhelun äänenlaatua (edellyttäen, että matkapuhelinoperaattorisi tukee toimintoa).

USB-lataus
Akut latautuvat nopeasti mukana toimitettavalla USB-latauskaapelilla. Kytke USB-lähteeseen tai käytä adapteria (saatavana lisävarusteena) pistorasialatausta varten.

Virransäästötoiminto pidentää akun käyttöaikaa
Sammuttaa laitteen automaattisesti, kun laite on ollut käyttämättömänä jonkin aikaa. Auttaa estämään akun tyhjenemisen, jos unohdit sammuttaa laitteen työpäivän päätyttyä.

Automaattinen Bluetooth-yhteys
Ensimmäisen pariliitoksen muodostamisen jälkeen kuulosuojain kytkeytyy automaattisesti viimeisimpään pariliitettyyn puhelimeen/puhelimiin, kun kuulonsuojain kytketään toimintaan.
  • Suunniteltu musiikille – suoratoista musiikkia upealla äänenlaadulla
  • Bluetooth Multi-Point mahdollistaa kahden puhelimen liittämisen samanaikaisesti
  • Melua vaimentava puomimikrofoni
  • 80 tunnin käyttöaika
  • Aktiivinen ympäristönkuuntelu
  • USB-lataus

Toimituksen sisältö

  • 1 melua vaimentava puomimikrofoni
  • 1 USB-latauskaapeli

Spesifikaatiot

Kypäräkiinnitys Ei

Sankamikrofoni Kyllä

SNR-arvo 29 dB

IP-luokka IPX4

Väri Musta

Niskasanka Ei

Bluetooth Kyllä

Ympäristönkuuntelu Kyllä

Sisäänrakennettu radiopuhelin Ei

Sarja Hellberg Xstream

Radio Ei

Ulkoinen liitäntä Ei

Päälakisanka Kyllä

EAN 7391441003884

Suosittelemme