3M Peltor ProTac IIITuotenumero: KH15939-1

3M Peltor
Kuulonsuojain
sis. päälakisangan
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KH15939-1
Kuuleva kuulonsuojain. Leveämpi malli, joka sopii vähemmän meluisaan ympäristöön. Radiopihelimen tai matkapuhelimen voi liittää kuuntelua varten 3,5 mm:n sisääntulon kautta.
Prisjakt
115,60 €
Sis. ALV
9 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KH15939-1
Kuuleva kuulonsuojain. Leveämpi malli, joka sopii vähemmän meluisaan ympäristöön. Radiopihelimen tai matkapuhelimen voi liittää kuuntelua varten 3,5 mm:n sisääntulon kautta.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Peltor ProTac III on kuuleva kuulonsuojain. Leveämpi malli, joka sopii erittäin meluisaan ympäristöön. Ympäristönkuuntelutoiminto parantaa turvallisuutta, sillä kuulet paremmin varoitussignaalit, hälytykset, huudot, peruuttavat ajoneuvot jne. Lisäksi voit meluisassakin ympäristössä viestiä kollegoiden kanssa nostamatta kuulosuojainta. Kotelon ulkopuolella sijaitsevat mikrofonit päästävät puheen ja hälytysäänet suojainkuvun läpi, mutta kovat äänet, melu ja impulssiäänet vaimennetaan sekunnin murto-osassa, ettet saa kuulovammoja. Kuulosuojainta on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja ja siinä on 3M Peltorille ominainen mukavuustaso.

Markkinoiden paras ympäristönkuuntelu
Kun joku puhuu lähelläsi, sinun ei tarvitse nostaa kuulosuojainta kuullaksesi, mitä puhutaan. Ympäristönkuuntelu päästää puheen ja hälytysäänet suojaimen läpi, mutta kovat äänet, melu ja impulssiäänet vaimennetaan sekunnin murto-osassa, ettet saa kuulovammoja. Ympäröivän metelin tason voi määrittää viidessä portaassa enimmäisdesibelimäärään.

Kuule puhelimesi merkkiäänet suoraan kuulosuojaimessa
Kun kytket puhelimesi kuulosuojaimeen 3,5 mm liittimellisellä johdolla, kuulet merkkiäänet suoraan kuulosuojaimessa. Tilanteen salliessa voit keskeyttää työn ja siirtyä turvalliselle alueelle puhumaan puhelimessa. Voit myös kuunnella radiopuhelinta kytkemällä sen 3,5 mm liitäntään.

Elektroniikka on aiempaa paremmin suojattuna
Peltor ProTac III -kuulonsuojaimessa on Dual Shell Design -rakenne: kaikki kuvun elektroniset osat on sijoitettu kauas korvasta. Näin elektroniikka on paremmin suojattu hieltä ja kosteudelta, jotka voisivat vahingoittaa elektroniikkaa. Helppokäyttöiset painikkeetÄänenvoimakkuutta on helppo säätää helppokäyttöisillä säätimillä.

Mitä eroa on Peltor ProTac III:lla ja Peltor ProTac III Slimillä?
Peltor ProTac III Slim on kapeampi malli, joka sopii alhaisemmassa melutasossa työskentelevälle, kun Peltor ProTac III on paksumpi malli, joka vaimentaa tehokkaammin.
 • Leveänmallinen kuulonsuojain sopii erittäin meluisaan ympäristöön
 • Ympäristönkuuntelu vaimentaa kovia ääniä ja vahvistaa samalla heikkoja ääniä
 • Ympäristönkuuntelutoiminto parantaa turvallisuuttasi, sillä kuulet varoitusäänet, hälytykset, huudot, peruuttavat ajoneuvot jne. paremmin
 • Radiopuhelimen tai matkapuhelimen voi liittää kuuntelua varten 3,5 mm:n sisääntulon kautta
 • Äänenvoimakkuutta on helppo säätää helppokäyttöisillä säätimillä
 • Varustettu Dual Shell Design -rakenteella: elektroniset osat on paremmin suojattu hieltä ja muulta haitalliselta kosteudelta
 • Automaattinen virrankatkaisu 4 tunnin jälkeen säästää paristoja
 • Jopa 100 tunnin käyttöaika
 • Akkutyyppi: 2 kpl AA-akkuja
 • Paino: 322 g
 • Takuu: 1 vuotta
 • Vaimennus SNR – 32 dB

Toimituksen sisältö

 • 2 kpl AA-alkaliparistoja
 • Manuaalinen

Spesifikaatiot

Ympäristönkuuntelu Kyllä

Sisäänrakennettu radiopuhelin Ei

Sankamikrofoni Ei

Bluetooth Ei

Sarja 3M Peltor ProTac

Radio Ei

Ulkoinen liitäntä Kyllä

EAN 4054596123212

Takuu

Lue lisää 3M:n takuusta
3M tarjoaa erillisen takuun tiettyihin kommunikaatioratkaisuihin, hitsaussuojiin ja moottoroituihin hengityssuojaimiin. Takuu tarkoittaa edullisempia ehtoja sinulle asiakkaana. Lue kaikki 3M:n takuusta, jotta olet selvillä juuri sinun tuotettasi koskevista ehdoista. Otathan huomioon, että takuuehdot voivat vaihdella riippuen siitä, oletko yksityis- vai yritysasiakas.

Suosittelemme