Blåkläder

Blåkläder perustettiin Ruotsin maaseudulla yli 60 vuotta sitten. Sen jälkeen on tapahtunut paljon. Nykyään Blåkläderin laadukkaita työvaatteita on kaikkialla maailmassa.Lue lisää
  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
89 tuotetta
Blåkläder perustettiin Ruotsin maaseudulla yli 60 vuotta sitten. Sen jälkeen on tapahtunut paljon. Nykyään Blåkläderin laadukkaita työvaatteita on kaikkialla maailmassa. Likaisissa työpajoissa ja vaativissa työympäristöissä, saven ja kipinöiden seassa. Blåkläderin vaatteet on suunniteltu ammattilaisille, joilla on korkeat laatu-, toiminnallisuus- ja muotoiluvaatimukset. Yrityksen periksiantamattomat pyrkimykset huippuosaamiseen kattavat koko toiminta-alueen. Siksi ei ole yllättävää, että Blåkläder ainoana yrityksenä tarjoaa elinikäisen takuun kaikkien vaatteidensa saumoille. Koska yritys omistaa koko ketjun tuotekehityksestä valmistukseen ja varastointiin, se voi varmistaa, että sen vaatteet ovat aina korkealaatuisia, samalla kun se voi turvallisesti ottaa vastuun siitä, että kaikkia ja kaikkea prosessiin osallistuvaa kohdellaan hyvin eikä tuhlata maapallon resursseja.

Työhousut ovat Blåkläderin todellinen selkäranka. Tämä tuote on aina ollut olemassa ja se on saanut kasvaa ja kehittyä yhdessä yrityksen kanssa. Toiminnallisuuden ja muotoilun yhteistyö täyttää kaikki tarpeet.

Meiltä Proffsmagasinetista löydät laajan valikoiman Blåkläder-vaatteita, kaikkea klassisista työhousuista shortseihin, takkeihin, haalareihinja asusteisiin. Sekä naisten että miesten mallit. Työvaatteet huolehtivat sekä turvallisuudesta että tyylistä. Vaatteet ovat kestäviä ja soveltuvat ankarissa ympäristöissä työskenteleville ammattilaisille. Toiminnallisuus, laatu ja muotoilu ovat Blåkläderin tunnussanoja. Oletko epävarma koosta? Tutustu Blåkläderin kätevään koko-oppaaseen!