Irwin T71Tuotenumero: 3121790

Irwin
Lukkopihtisarja
4 osaa
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3121790
Irwin T71 on 4-osainen lukkopihtisarja pakattuna säilytyspussiin. Perinteiset Vise-Grip lukkopihdit, joissa klassinen suojattu vapautusvipu.
Prisjakt
56,20 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 11-13 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3121790
Irwin T71 on 4-osainen lukkopihtisarja pakattuna säilytyspussiin. Perinteiset Vise-Grip lukkopihdit, joissa klassinen suojattu vapautusvipu.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Irwin T71 Irwin T71 on 4-osainen lukkopihtisarja pakattuna säilytyspussiin. Perinteiset Vise-Grip lukkopihdit, joissa klassinen suojattu vapautusvipu. Pihdit on suunniteltu tarjoamaan maksimaalisen lukitusvoiman. Sisältää lukkopihdit 10CR, 7R, 6LN ja 5WR.

10CR: Soveltuva useiden erilaisten pintamuotojen pitämiseen ja kiristämiseen, mukaan lukien pyöreät putket, neli- tai kuusikulmaiset pultit jne. Ihanteelliset kaikkiin sovelluksiin, joissa vaaditaan maksimaalista vääntömomenttia.

7R: Lukkopihdit, joissa suorat voimakkaat leuat, jotka tarjoavat maksimaalisen kosketuksen erilaisille pinnoille, sekä esim. litteille että nelikulmaisille pinnoille. Tukeva teräspää tekee työkalusta kaksi kertaa vahvemman.

6LN: Pihdit pitkillä leuoilla ovat ihanteelliset tarkempaan työskentelyyn, harrastuksiin, ahtaisiin tiloihin, elektroniikan parissa työskentelyyn ja pienten osien kiinnittämiseen. Pihdeissä on sisäänrakennettu leikkuri, joka voi olla hyödyllinen ahtaissa tiloissa.

5WR: Pihdit kaarevilla leuoilla sopivat kaarevien työpintojen kanssa työskentelyyn. Kaarevat leuat sisäänrakennetulla leikkurilla tekevät pihdeistä soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille materiaaleille.

Toimituksen sisältö

  • 1 kpl lukkopihdit 10CR
  • 1 kpl lukkopihdit 7R
  • 1 kpl lukkopihdit 6LN
  • 1kpl lukkopihdit 5WR1
  • 1 kpl säilytyspussi

Spesifikaatiot

EAN 38548000718

Suosittelemme