Dremel S406JC EZ SpeedclicTuotenumero: 3091881

Dremel
Aloituspakkaus
Karbidikara ja kaksi katkaisulaikkaa
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3091881
Kovametallikaralla ja kahdella metallilevyllä varustettu aloituspakkaus. Sarja soveltuu esimerkiksi karkaistun teräksen leikkaamiseen.
Prisjakt
15,80 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 9-11 päivää toimittajalta

Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3091881
Kovametallikaralla ja kahdella metallilevyllä varustettu aloituspakkaus. Sarja soveltuu esimerkiksi karkaistun teräksen leikkaamiseen.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Kovametallikaralla ja kahdella metallilevyllä varustettu aloituspakkaus. Sarja soveltuu esimerkiksi karkaistun teräksen leikkaamiseen. Sarja soveltuu metallin leikkaamiseen, mukaan lukien karkaistu teräs, ja on optimaalinen kaikenlaisten metallien leikkaamiseen, urittamiseen ja viimeistelyyn. Katkaisulaikkojen avulla on helppo leikata pultteja tai ruuveja ja jyrsiä uria ruostuneisiin tai kuoriutuneisiin pultteihin ja ruuveihin niiden irrottamiseksi ruuvimeisselillä. Vahvistettu lasikuidulla kestävyyden parantamiseksi. SC409-levyt ovat 0,75 mm paksuja, joten ne leikkaavat vielä tarkemmin.

Käyttö
Käytä SC402-karan kanssa. Dremelin Easy Speedclic (SC) -mekanismin ansiosta se on nopea ja helppo vaihtaa ilman avaimia: VEDÄ-KÄÄNNÄ-IRROTA. Leikkaa katkaisulaikan reunalla. On suositeltavaa, että pidät työkalua golf-otteella (kaksin käsin), kun käytät tätä lisälaitetta, ja että käytät kulmaliitäntää, jos sinulla on vaikeuksia ulottua leikkuupisteeseen. Jotta laikka kestäisi mahdollisimman pitkään, älä altista sitä tarpeettoman korkealle paineelle äläkä ylitä nopeusrajoitusta.

Työmateriaali
Katkaisulaikkaa voidaan käyttää erilaisissa metallityypeissä, kuten alumiinissa, kuparissa, valuraudassa ja jopa karkaistussa teräksessä.
  • Kovametallikarat ja kaksi metallin katkaisulaikkaa
  • Esimerkiksi karkaistun teräksen leikkaamiseen
  • Nopeasti, helposti, avaimia ei tarvita

Toimituksen sisältö

  • 1 EZ SpeedClic-kara
  • 2 metallikatkaisulaikkaa
Tekniset tiedot 
Suositeltu nopeus alumiinille35000
Suositeltu nopeus messingille35 000
Suositeltu nopeus kuparille35 000
Suositeltu nopeus teräkselle35 000

Spesifikaatiot

EAN 8710364042814

Suosittelemme