Danfoss EcoTuotenumero: 3081696

Danfoss
Termostaatti
4-28°
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3081696
Danfoss Eco on itsenäinen ohjelmoitava patteritermostaatti, jossa on sovellusohjaus kotikäyttöön. Danfoss Eco on paristoilla toimiva, kompakti ja helppokäyttöinen.
Prisjakt
75,00 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään ma 5. kesäkuuta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3081696
Danfoss Eco on itsenäinen ohjelmoitava patteritermostaatti, jossa on sovellusohjaus kotikäyttöön. Danfoss Eco on paristoilla toimiva, kompakti ja helppokäyttöinen.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Danfoss Eco on itsenäinen ohjelmoitava patteritermostaatti, jossa on sovellusohjaus kotikäyttöön. Danfoss Eco on paristoilla toimiva, kompakti ja helppokäyttöinen. Bluetooth-tekniikan avulla voit ohjata termostaattia älypuhelimen sovelluksella. Jos haluat säätää termostaatin manuaalisesti, käännä vain termostaatin nuppia halutun lämpötilan asettamiseksi. Vaihtamalla vanhat termostaatit Danfoss Ecoon säästät jopa 30 prosenttia lämmönkulutuksesta, mikä vähentää kustannuksia.

Lämpötilan säätö PID-ohjauksella (tarkka ohjaus). Mukautuva oppiminen. Voidaan ohjelmoida alentamaan lämpötilaa yöaikana sekä viikkoaikataulun mukaan. Sovelluksessa voit valita useita eri toimintoja, kuten "Loma", jonka avulla voit alentaa lämpötilaa ollessasi poissa. Tuuletustoiminto sulkee termostaatin, kun se havaitsee äkillisen merkittävän lämpötilan muutoksen, esimerkiksi kun avaat ikkunan tuuletusta varten. Tauko-asento tarkoittaa, että lämpötila on laskettu minimilämpötilaan.

Jotta venttiili ei juutu kiinni, termostaatissa on automaattinen venttiilin liike, mikä tarkoittaa, että venttiili avautuu ja sulkeutuu kerran viikossa. Taustavalaistu selkeä LCD-näyttö. Näyttö on käännettävissä, joten sitä on helppo lukea joka kulmasta. Näytön kierto 180 astetta, lapsilukko ja pakkassuoja.

Termostaatin mukana toimitetaan Danfossin vakioventtiilien adapterit: RA, M30, RAV ja RAVL, adapteriohjain ja työkalut. Toimii kahdella AA-alkaliparistolla (ei sisälly toimitukseen). Sovellus ladataan sovelluskaupan kautta.
Tekniset tiedot 
Lämpötila-alue +4...+28 °C
Malli/kokoonpanoTermostaatti
Elektroninen ohjausyksikköKyllä
VäriValkoinen
Kotelointiluokka (IP)IP20

Spesifikaatiot

EAN 5702425245329

Suosittelemme