eeese EmilTuotenumero: 2920001

eeese
Ilmankuivain
10 l
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920001
Emil on yksi eeesen pienimmistä ja kompakteimmista ilmankuivaajista, joka sopii erinomaisesti pieniin asuintiloihin, kodinhoitohuoneisiin, eteisiin ja lämmitettyihin kellareihin, joiden pinta-ala on enintään 40 m2.
Prisjakt
219,00 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920001
Emil on yksi eeesen pienimmistä ja kompakteimmista ilmankuivaajista, joka sopii erinomaisesti pieniin asuintiloihin, kodinhoitohuoneisiin, eteisiin ja lämmitettyihin kellareihin, joiden pinta-ala on enintään 40 m2.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Emil on kaikkein pienin ja kompaktein ilmankuivain eeeselta. Design on sekä klassinen että tyylikäs, joten laite voi poistaa kosteuden huomaamattomasti lämmitetystä kellarista ja pienemmästä oleskelutilasta. Emil on kooltaan ja kapasiteetiltaan sopiva pienempiin maks. 40 neliömetrin oleskelutiloihin. Tämä ilmankuivain on varustettu automaattisella tilalla, joka ohjaa huoneen kosteutta ja poistaa ylimääräisen kosteuden lämmityksen aikana.

Testivoittaja
Emil 10 L ja 12 L valittiin norjalaisessa ilmankuivainten testissä heinäkuussa 2022 testivoittajiksi jaetulle ykkössijalle kategoriassa pienemmät ilmankuivaimet (www.anbefaler.com). Testissä vertailtiin useiden markkinoilla olevien ilmankuivainten ominaisuuksia, joista Emil 10 L ja 12 L valittiin testivoittajiksi jaetulle ykkössijalle neljän parhaan joukkoon.

Vaatteidenkuivaustoiminto – tehokas, parempi ympäristölle ja edullisempi käyttää
Monissa perheissä kuivausrumpu käy useita kertoja viikossa. Se rasittaa sekä vaatteita että sähkö- ja vesilaskua ja on epäterveellistä ympäristölle. Siksi tämä ilmankuivaimen vaatteidenkuivaustoiminto on erittäin suosittu. Sen ansiosta perheen märät päällysvaatteet ja pyykit kuivuvat ennätysajassa. Vain yksi napsautus näytöllä ja kätevä vaatteidenkuivaustoiminto käynnistyy. Koska virrankulutus on vain 155 W, tämä ilmankuivain on halvempi ja älykkäämpi vaihtoehto kuin kuivausrumpu.

Ilmankuivain, jossa on huomaamaton ääni
Vain 11,3 kiloa painavaa ilmankuivainta on helppo siirtää ympäri sen mukaan, missä aiot käyttää sitä. Ilmankuivaimessa on neljä vankkaa 360 asteen pyörää ja käytännölliset kantokahvat olennaisena osana suunnittelua. Emilissä on 2 kaksi säätöasentoa, ja molemmissa asennossa ilmankuivaimen ääni on hyvin rajoitettu – 36 dB asennossa 1 ja vastaavasti 40 dB asennossa 2. Tämän seurauksena Emiliä voi käyttää oleskelutiloissa – huomaat ilmankuivaimen vain, kun kuuntelet tarkasti.

Helppo kosteustason asetus
Emil on varustettu älykkäällä LED-näytöllä, jossa on soft-key, joten voit helposti asettaa halutun kosteustason. Emil pysähtyy itse, kun kosteustaso saavutetaan, ja käynnistyy automaattisesti uudelleen, kun kosteustaso ylittyy. Suodatin on pestävä, ja ilmankuivaimessa on automaattinen sammutustoiminto, kun säiliö on tyhjennettävä.

Mahdollisuus jatkuvaan kuivatukseen
Ilmankuivaimessa on mahdollisuus jatkuvaan vedenpoistoon, jotta voit liittää sen suoraan viemäriin letkun kautta, jolloin ei tarvitse huolehtia siitä, että se tyhjennetään.

Erittäin alhainen virrankulutus
Käytännöllisen ajastintoiminnon avulla voit hallita, milloin ilmankuivain on aktiivinen. Ilmankuivaimessa on alhainen virrankulutus, 155 W. Tämä on hyvin vähän ilmankuivaimelle, jonka kapasiteetti on 10 litraa päivässä. Huoneen lämpötila ja kosteus vaikuttavat erittäin paljon siihen, kuinka monta litraa kosteutta käsitellään päivän aikana.

Emil – laatutuote eeeselta
Emil on osa eeesen suosittua sarjaa. Kaikki tämän sarjan ilmankuivaajat on luotu tavoitteena täydellinen synergia Euroopan ilmasto- ja ympäristöosaamisen, tyylikkään ja virtaviivaisen skandinaavisen muotoilun ja uusimman ilmastointi- ja jäähdytystekniikan välillä. Siksi kaikki eeese-tuotteet vuodesta 2020 eteenpäin noudattavat tulevaisuuden ympäristövaatimuksia.
  • Automaattinen ilmankuivaus
  • Vaatteidenkuivaustila
  • LED-näyttö, jossa on soft-key
  • Automaattinen uudelleenkäynnistystoiminto
  • Automaattinen sammutus, kun vesisäiliö on täynnä
  • Pestävä ilmansuodatin
Tekniset tiedot:
Maks. työalue40 m2
Suositettu työalue2-30 m2
Kapasiteetti 30 °C/RH80%10 l/vrk
Kapasiteetti 27 °C/RH60%6,5 l/r rk
Virrankulutus (käyttö)155 W
Syöttövirta220-240/50 V/Hz
Ajastin1-24 t
Ilmatilavuus Korkea/Matala105/80 m3/h
Äänitaso Korkea/Matala40/36 dB(A)
Vesisäiliö2,6 l
Käyttölämpötila5-35 °C
KompressoriLeima
KylmäaineR290
SuodatinPestävä
Tyhjennysletkun halkaisija14 mm
Tuotteen koko300x250x463 mm
Nettopaino11,3 kg

Spesifikaatiot

EAN 5704841025080

Suosittelemme