eeese KayaTuotenumero: 2920005

eeese
Ilmastointilaite
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920005
Kaya on siirrettävä ilmastointilaite, jossa on A-merkitty energiatehokkuus, pestävä suodatin, LED- ja kosketusnäyttö sekä kaukosäädin. Sisäänrakennettu 24 tunnin ajastintoiminto mahdollistaa sen, että voit aina tulla mukavaan ja jäähdytettyyn kotiin.
Prisjakt
536.90 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920005
Kaya on siirrettävä ilmastointilaite, jossa on A-merkitty energiatehokkuus, pestävä suodatin, LED- ja kosketusnäyttö sekä kaukosäädin. Sisäänrakennettu 24 tunnin ajastintoiminto mahdollistaa sen, että voit aina tulla mukavaan ja jäähdytettyyn kotiin.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Kaya-ilmastointilaitteella viileä ilma ei ole kaukana kuumina päivinä. Kayassa on nimittäin sisäänrakennettu ajastin, joten voit asettaa sen jäähdyttämään, kun et ole kotona, ja saapua täydellisen jäähdytettyyn kotiin. Kayan suositeltu työskentelyalue on jopa 30 m2, joten sinulla on runsaasti mahdollisuuksia käyttää sitä suuremmissa oleskelutiloissa. Tukevat 360 asteen pyörät mahdollistavat ilmastointilaitteen siirtämisen helposti ympäri huoneita. Malli on kauniisti suunniteltu skandinaaviseen asumiseen, ja siinä on hienovaraiset integroidut kahvat sivuilla.

ilmastointilaite joka voi sekä jäähdyttää että pitää kodin kuivana
Kuinka monta ilmastointilaitetta seisoo vain keräämässä pölyä kylminä kuukausina? eese ajatteli monitoimisuutta, kun kehitti laajan ilmastointilaitevalikoimansa. Kayan etuna on, että se toimii myös ilmankuivaimena – ja sen kuivauskapasiteetti on jopa 24 litraa päivässä. Kaya-ilmastointilaite voi myös puhaltaa ilmaa ulos samalla tavalla kuin tuuletinpuhallin.

Täyttää tulevaisuuden ympäristövaatimukset
Kaya ilmastointilaite on kone, joka on mukautettu tulevaisuuden ympäristövaatimuksiin. Eeese käyttää kylmäainetta R290, joka on myrkytön ja jonka ilmaston lämpenemispotentiaali (GWP-luku) on 3, mikä ei tuhoa otsonikerrosta. Ympäristöystävällinen kaasu tekee ilmastointilaitteesta energiatehokkaamman kuin aiemmin markkinoilla olleet ilmastointilaitteet.

Kaya – ilmastointilaite, joka on helppo asentaa
Kaya-ilmastointilaitteesi ansiosta sinun ei tarvitse tehdä reikiä seinään kuuman ilman siirtämiseksi ulos huoneesta. Tämäntyyppinen ilmastointilaite sisältää nimittäin ikkunasarjan. Ikkunasarja koostuu suukappaleesta ja levystä, joka on helppo kiinnittää ikkunaan. Sitten suukappale sijoitetaan letkuun, jonka sitten kiinnitetään levyyn. Sitten ilmastointilaite on valmis käytettäväksi.

Kaya-ilmastointilaitetta on helppo käyttää kaukosäätimen tai kosketusnäytön kautta.

Kaya – laatutuote eeeselta
Kaya on osa eeesen suosittua ilmastointilaitesarjaa. Kaikki tämän sarjan ilmastointilaitteet on luotu tavoitteena täydellinen synergia Euroopan ilmasto- ja ympäristöosaamisen, tyylikkään ja virtaviivaisen skandinaavisen muotoilun ja uusimman ilmastointi- ja jäähdytystekniikan välillä. Siksi kaikki eeese-tuotteet vuodesta 2020 eteenpäin noudattavat tulevaisuuden ympäristövaatimuksia.
  • 9000 BTU
  • Ikkunasarja sisältyy
  • Kosketusnäyttö ja kaukosäädin
  • Kahvat sivuilla ja pyörät, jotka kääntyvät kaikkiin suuntiin
  • 24 tunnin ajastin
  • Ilmaisin, joka osoittaa, kun vesisäiliö on täynnä
Tekniset tiedot: 
Suositettu työalue14-30 m2
Jäähdytyskapasiteetti9000 BTU/t (2630 W)
Syöttövirta220-240/50 V/Hz
Virrankulutus (jäähdytys)1010
Nimellisvirta4.4
Energiatehokkuus (EER)Luokka A 2.61
COP2.3
KylmäaineR290
Äänitaso maks65 dB(A)
Kuivauskapasiteetti24 l/vrk
Ilmankierto350 m3/t
Nettopaine22 kg
Tuoten koko354x338x698 mm

Spesifikaatiot

Wifi Kyllä

Melutaso, maks. 65 dB

Energiamerkinnät AC - Legacy_A

Pestävä suodatin Kyllä

Huonekoko, maks. 30 m²

EAN 5704841025219

Ladattavat tiedostot

Arvosteluita

Suosittelemme