Keittiösekoittajat

Keittiöhanan avulla säädellään vedenpainetta ja tiskialtaan lämpötilaa. Proffsmagasinet tarjoaa laajan valikoiman keittiön hanoja useilta eri tuotemerkeiltä.Lue lisää
  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
114 tuotetta
Keittiöhanan avulla säädellään vedenpainetta ja tiskialtaan lämpötilaa. Staypro tarjoaa laajan valikoiman keittiön hanoja useilta eri tuotemerkeiltä. Kun valitset keittiön hanaa, voit ostaa joko hanan, jossa on kuuman ja kylmän veden nupit, tai yksivipuisen hanan, jossa on yksi vipu sekä kuumalle että kylmälle vedelle.

Voiko hanan asentaa itse?
Hanan voi asentaa tai irrottaa itse. Jos et ole täysin varma siitä, miten keittiön muutostöitä tulee tehdä, suosittelemme ottamaan yhteyttä putkimieheen saadaksesi apua tai varmistaaksesi, että asennukset suoritetaan oikein. Keittiöhanan asennuksen yhteydessä tavallista on, että helojen väli on kiinteä, mikä on hyvä huomioida hankkiessasi uutta sekoitinta. Sekoittimeen ja sieltä pois johtavien putkien välistä etäisyyttä kutsutaan cc-mitaksi, joka mitataan millimetreinä toisen reiän keskeltä toisen keskelle. Jos keittiön hana on vaihdettava uuteen, vaihdon pitäisi sujua mahdollisimman helposti. Siksi valikoimissamme on vakiomallisia keittiöhanoja, joiden cc-mitta on esimerkiksi 160 cc. Muista tarkistaa vanhan sekoittimen cc-mitta, jotta myös uuden sekoittimen cc-mitta on oikea.

Huolella valittu valikoima
Stayprolla on laaja valikoima keittiöhanoja, joissa on tiskikoneliitäntä, esihuuhteluhanoja, huuhtelukokoonpanoja, poistoputkia ja keittiöhanojen varusteita johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Mora, FM Mattsson, Oras, Grohe, Hansgrohe, Gustavsberg ja Adora.