Mitsubishi Electric VL-100Tuotenumero: VS17720

Mitsubishi Electric
Ilmanvaihtolaite
Tuotekuvaus
Tuotenumero: VS17720
Kompakti ilmanvaihtokone, jonka ilmavirta on 65–105 m3/h. Tuulettaa pois epämiellyttävät hajut, homeen ja radonin. Parantaa sisätilojen ilmaa erinomaisella lämmön takaisinottokyvyllään.
Prisjakt
499,10 €
Sis. ALV
9 kpl varastossa | Lähetetään ma 15. huhtikuuta
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: VS17720
Kompakti ilmanvaihtokone, jonka ilmavirta on 65–105 m3/h. Tuulettaa pois epämiellyttävät hajut, homeen ja radonin. Parantaa sisätilojen ilmaa erinomaisella lämmön takaisinottokyvyllään.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Mitsubishi Electric VL-100 on tehokas pienilmanvaihtolaite, joka poistaa epämiellyttävät hajut, homeen ja radonin laitteeseen liitetyn putkiston kautta. Sisätilat voi siis tuulettaa siitä huolimatta, että ikkunat pidetään kiinni. Jos sisätilat tuuletetaan pitämällä ikkunat auki, arvokas lämpö karkaa rakennuksesta ulos ja tilalle virtaa kylmää ilmaa, mistä seuraa ylimääräisisiä kustannuksia, koska sisälle virtaava ilma on lämmitettävä uudelleen. Paras ratkaisu tällaisessa tilanteessa on Mitsubishi Electric VL-100, jonka avulla sisätilat saavat raikasta ilmaa ilman että ainoatakaan ikkunaa tarvitsee avata. Samalla energiasta saadaan takaisin n. 75 %, ja lämpöä ei menetetä. Hyvä hyötysuhde perustuu patentoidulle lämmönvaihtimelle, joka eliminoi huurteenpoiston tarpeen ja joka ottaa huomattavasti suuremman osan ulosmenevän ilman sisältämästä energiasta talteen kuin perinteinen muovista tai alumiinista tehty lämmönvaihdin. Koska laite voidaan asentaa yksinkertaisesti tekemällä vain kaksi reikää seinään, se soveltuu erinomaisesti kaikenlaisiin tiloihin, jossa on radoniin, homeeseen, savunhajuun tai huonoon ilmanvaihtoon liittyviä ongelmia. Pienilmanvaihtolaitteen avulla sisäilma pysyy raikkaampana ja myös rahaa säästyy.

Haju, home, tupakanhaju, radon ja monet muut samanlaiset tekijät vaikuttavat sisäilmaan ja sisätiloissa oleskelevien hyvinvointiin. Ilmassa oleva radon on vaarallista, koska sen hengittäminen lisää keuhkosyövän vaaraa. Mitsubishi Electric –ilmastointilaitteen asentaminen alentaa selvästi ilman radonpitoisuutta jo alhaisilla tuulettimennopeuksilla.

Mitsubishi Electric VL-100 soveltuu erinomaisesti kaikenlaisiin rakennuksiin Työmaakoppeihin, kotikäyttöön tarkoitettuihin tiloihin kuten puutarhavajoihin, kellareihin, autotalleihin mutta myös taloihin, joissa radon on ongelma sekä kokoustiloihin, joissa ilmastointia ei ole tai se on puuteetteelinen. Laite soveltuu kaikille, jotka haluavat saada käyttöönsä hyvän ilmastoinnin ilman että menettävät sisätilojen lämpöä.

Tekniset tiedot
IlmavirtausMatala: 65 m3/hKorkea: 105 m3/h
Melutaso Matala: 25 dB(A)Korkea: 37 dB(A)
Lämpötila, talteenotto, suorituskykyMatala: 80 %Korkea: 73%
Sähkönsyöttö220-240/50 Hz
Teho13 - 34 W
Paino7,5 kg
Mitat (P x L x K)620 x 265 x 200 mm
  • Parantaa sisätilojen energiatehokkuutta erinomaisella lämmön takaisinottokyvyllään
  • Pienilmanvaihtolaitteen avulla sisätilojen ilmanvaihtoa voidaan parantaa alhaisin kustannuksin vuoden ympäri ilman että ainoatakaan ikkunaa tarvitsee pitää auki Samalla energiasta saadaan takaisin n. 75 %, ja lämpöä ei menetetä
  • Sisäilma pysyy raikkaampana ja myös rahaa säästyy
  • Asennus on erittäin yksinkertainen ja vaatii vain kaksi reikää seinään sisäänotto- ja ulosmenoilmalle
  • Soveltuu erinomaisesti koteihin, pieniin tiloihin, toimistoihin, radontaloihin yms., joista ilmanvaihto puuttuu tai joissa se vaatii parannusta

Toimituksen sisältö

  • Sisääntulevan ja ulosmenevän ilman putkistot

Spesifikaatiot

EAN 4902901712265

Arvosteluita

Suosittelemme