Gardena SmartTuotenumero: 2970593

Gardena
Kosteusanturi
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970593
Älykäs kosteusmittari täysin automaattiseen puutarhan kasteluun GARDENA smart App -sovelluksella. Säästät arvokasta vettä välttämällä tarpeetonta kastelua.
Prisjakt
74.40 €
Sis. ALV
5 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970593
Älykäs kosteusmittari täysin automaattiseen puutarhan kasteluun GARDENA smart App -sovelluksella. Säästät arvokasta vettä välttämällä tarpeetonta kastelua.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA smart on anturi, joka tarjoaa tärkeitä ja päivitettyjä mittaustietoja puutarhasta. Maaperän kosteuspitoisuus mitataan nopeasti ja tarkasti. Yhdessä käytön edellyttämän smart Gateway:n (ei sisälly toimitukseen) ja ilmaisen GARDENA smart -sovelluksen kanssa älyjärjestelmä antaa kasveille vettä vain silloin, kun sitä todella tarvitaan, maaperän mitatun kosteuspitoisuuden perusteella. Pienikokoisen rakenteensa ansiosta Smart Sensoria voidaan käyttää sekä nurmikolla että kukkapenkissä, mutta myös parvekkeen tai terassin kukkaruukkuissa ja kukkalaatikoissa.

Anturin suuri pinta mittaa maaperän kosteutta eri syvyydessä ja erilaisissa maaperäolosuhteissa. Käyttö nurmikolla ei häiritse robotti- tai ruohonleikkureita, koska anturipää on erityisen tasainen. Joustava ja langaton käyttö radio-ohjauksella kahdella AA-paristolla, mikä takaa turvallisen ja jatkuvan käytön koko puutarhakauden ajan. Maaperän kosteuspitoisuuden mittaamisen lisäksi smart Sensor voi myös mitata maan lämpötilaa ja lähettää tietoja smart Gateway:n kautta GARDENA smart App -sovellukseen, josta käyttäjä voi seurata järjestelmän muita älylaitteita ja hallita niitä mistä tahansa.
  • Älykäs kosteusmittari täysin automaattiseen puutarhan kasteluun GARDENA smart App -sovelluksella
  • Säästät arvokasta vettä välttämällä tarpeetonta kastelua
  • Mittaa maaperän kosteutta: 0% - 100%
  • Kestää ympäristön lämpötilaa (° C): - 1 ° C - + 50 ° C
  • Täydennä smart Gateway:llä

Spesifikaatiot

EAN 4078500049009

Suosittelemme