Gardena PowerMax 32/1200 G2Tuotenumero: 3126368

Gardena
Ruohonleikkuri
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126368
Ketterä, kevyt ja mukava sähköruohonleikkuri pienten ja keskisuurten nurmikoiden hoitoon noin 300 m²:iin asti. Kaksoiskarkaistu ja tarkkuushiottu DuraEgde-terä antaa erinomaisen tasaisen leikkuutuloksen.
Uusi
Prisjakt
159,80 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 8-12 päivää toimittajalta

Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126368
Ketterä, kevyt ja mukava sähköruohonleikkuri pienten ja keskisuurten nurmikoiden hoitoon noin 300 m²:iin asti. Kaksoiskarkaistu ja tarkkuushiottu DuraEgde-terä antaa erinomaisen tasaisen leikkuutuloksen.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA PowerMax 32/1200 G2 on ketterä, kevyt ja mukava sähköruohonleikkuri pienten ja keskisuurten nurmikoiden hoitoon noin 300 m²:iin asti. Kaksoiskarkaistu ja tarkkuushiottu DuraEgde-terä antaa erinomaisen tasaisen leikkuutuloksen. Ohjattu ilmankierto ja 30 litran ruohonkerääjä varmistavat leikkuujätteen tehokkaan keräämisen. Keruusäililö täyttyy kokonaan, mikä vähentää tyhjennystiheyttä ja säästää aikaa. Täyttötason ilmaisimen ansiosta näet aina, milloin kerääjä on tyhjennettävä.

Verkkovirtakäyttöisen PowerMax 1200/32 G2:n käsittely on ergonomista käsien luonnollista asentoa tukevan ErgoTec-kahvan ansiosta. Näin voit helposti ja vaivattomasti käyttää sähköruohonleikkuria pidempiäkin aikoja. Aisan korkeus on säädettävissä kolmeen eri korkeuteen yksilöllisen pituuden mukaan. Voit valita sinulle parhaiten sopivan korkeuden ergonomista työskentelyasentoa varten. Kompakti, kevyt muotoilu tarjoaa erinomaisen ohjattavuuden. Helppokäyttöisen QuickFit-Plus-painikkeen avulla voit intuitiivisesti säätää sähköruohonleikkurin leikkuukorkeutta 35–65 mm:n välille kotelon keskeltä yhdellä kädellä ennen käynnistämistä. Näin ruoho leikataan haluttuun pituuteen. Sivuilla olevien ruohokampojen ansiosta saavutat optimaalisen leikkuujäljen jopa seinien ja reunojen vieressä. Kun nurmikko on leikattu, voit taittaa ruohonleikkurin kahvan ylös säästääksesi säilytystilaa.
  • Optimaalinen leikkuutulos
  • Tehokas ruohosilpun keruu
  • Miellyttävä työntöaisa lisää käyttömukavuutta
  • Kompakti rakenne ja kevyt paino
  • Keskitetty leikkuukorkeuden säätö
Tekniset tiedot 
Leikkuuleveys32 cm
Keruusäiliön tilavuus30 l
Leikkuukorkeus, min. – maks.35–65 mm
Leikkuukorkeudet4
Leikkuukorkeuden säätöKeskitetty
Leikattavan alueen maksimikoko300 m²
Äänentehotaso, taattu (LWA)95 dB(A)
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla82 dB(A)

Spesifikaatiot

Leikkuukorkeus 65

Leikkuualue 300 mm²

Leikkuuleveys 320 mm

EAN 4078500062022

Suosittelemme