Puhdas ja raikas hanavesi on itsestäänselvyys useimmissa suomalaisissa kodeissa, mutta maku voi kuitenkin vaihdella asuinpaikan mukaan. GROHE Blue Home -keittiöhanalla voit parantaa juomavetesi laatua suodatuksen ansiosta, ja varmistaa kylmän ja raikkaan hanaveden – myös raikkaan makuisen hiilihapotetun veden suoraan hanasta.

GROHE Blue Home on enemmän kuin vain tavallinen keittiöhana. Se on varustettu useilla ainutlaatuisilla toiminnoilla, jotka voivat tuoda lisäarvoa käyttäjille samalla kun se myös tarjoaa ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon verrattuna pulloveden ostamiseen.

Puhtaampi hanavesi oikealla suodattimella

GROHE Blue Home -keittiöhanaan sisältyy vakiosuodatin, joka puhdistaa veden. Jos haluat parantaa veden laatua entisestään, tai jos asut paikassa, jossa vesi maistuu vähemmän hyvältä, voit valita kahden lisäsuodattimen välillä.

Toinen näistä on aktiivihiilisuodatin, joka poistaa pääasiassa hanaveden huonoa makua ja hajua. Suodatin poistaa veden huonoa makua ja hajua aiheuttavia ainesosia. Aktiivihiilisuodattimella on lisäksi huomattavasti suurempi kapasiteetti kuin vakiosuodattimella ja se voi suodattaa noin 3000 litraa vettä ennen kuin se on vaihdettava.

Kolmas valittavissa oleva suodatin on UltraSafe -suodatin. Se poistaa aktiivihiilisuodattimen tavoin huonoa makua ja hajua, ja sillä on myös sama kapasiteetti. Erotuksena on, että se poistaa myös 99,99 % kaikista vedessä olevista bakteereista ja mikromuoveista. Se poistaa myös lyijyn vedestä jopa 99,5 %.

GROHE Blue Home -keittiöhana varmistaa kylmän ja raikkaan hanaveden saannin – myös raikkaan makuisen hiilihapotetun veden.

Kylmää ja hiilihapotettua vettä hanasta

Puhtaan ja raikkaan tavallisen hanaveden saamisen lisäksi GROHE Blue Home mahdollistaa myös kylmän ja raikkaan hiilihapotetun veden. Jäähdytinyksikkö, joka sijoitetaan tiskipöydän alle, varmistaa, että vesi on aina kylmää. Jos jäähdytinyksikkö ei mahdu tiskipöydän alle, on olemassa jatkojohtoja, jotka voidaan vetää viereiseen tilaan. Jäähdytinyksikön kapasiteetti on kolme litraa tunnissa. GROHElla työskentelevä Marcus Nordgren kuivailee kokemuksiaan tuotteesta seuraavasti:

- Asun talossa ja minulla voi kesäisin olla vaikeuksia saada todella kylmää vettä hanasta. GROHE Blue Home -hanan ansiosta voin juoda kylmää ja raikasta vettä haalean veden sijaan, sanoo Marcus Nordgren.

Asennuksen yhteydessä on tärkeää, että jäähdytinyksikkö seisoo pystyssä vähintään 24 tuntia sen toimimiseksi oikealla tavalla ja ongelmia välttämiseksi (kuten kompressorin vaurioituminen öljyn ja jäähdytysaineen vaikutuksesta).

Paitsi että sinulla on aina kylmää vettä saatavilla, voit tämän keittiöhanan ansiosta myös valita, onko vesi hiilihapotonta vai hiilihapotettua. Sivulla sijaitsevan napin painalluksella voit valita hiilihapottoman, miedosti hiilihapotetun tai vahvasti hiilihapotetun veden välillä. GROHE Blue Home lisää hiilihapot hienolla tavalla, joka tekee kuplista pieniä ja pitkään kestäviä.

- Hiilihapotettu vesi suoraan hanasta voi säästää sekä aikaa että rahaa pitkällä aikavälillä. Et joudu kantamaan pulloja samalla kun pulloveden ostaminen jatkuvasti tulee kalliiksi, sanoo Marcus Nordgren.