Tarvitsetko apua teollisuusimurin valinnassa? Nämä ovat myydyimmät mallimme, jotka ovat kaikki saaneet asiakkailtamme parhaat arvosanat! 

Kun aiot imeä karkeampaa likaa, rakennuspölyä ja jätevettä, tarvitset teollisuusimurin. Toisin kuin tavallinen pölynimuri, kuiva-/märkäimuri tai teollisuuspölynimuri, joksi sitä myös kutsutaan, on suunniteltu siten, että imettävä materiaali ei koskaan pääse kosketuksiin moottorin kanssa. Tästä syystä voit imeä erityyppistä likaa ja monissa tapauksissa myös vettä. Tästä syystä teollisuusimuria kutsutaan myös märkäimuriksi tai kuiva-/märkäimuriksi. 

Toinen teollisuusimurin etu on, että voit liittää sen suoraan työkaluun, purun ja pölyn välttämiseksi työskennellessäsi. 

Imee sekä pölyä että vettä 

Kun tarkastelemme myydyimpiä teollisuusimureitamme, niissä on enemmän yhtäläisyyksiä kuin eroja. Ne kaikki imevät sekä kuivaa pölyä että nesteitä ja niissä on 25-35 litran keräyssäiliöt. Kaikki toimivat verkkovirralla ja niiden teho on 1000–2000 wattia. Suosituimpia ovat suuret valmistajat, kuten Nilfisk, Kärcher, Bosch ja Flex.  

On tärkeää valita oikeanlainen pölynimuri

Mikä teollisuusimuri on "testin paras"? Tämä luonnollisesti riippuu käyttötarkoituksesta. Jos haluat liittää sen työkaluun, jossa on pölynimuriliitäntä, on tärkeää, että pölynimuri on siihen yhteensopiva. Jos haluat olla varma, valitse saman valmistajan yhteensopiva pölynimuri. Yhteensopivuuden voi muodostaa myös vaihesovittimen avulla. 

Useissa teollisuusimureissa on automaattinen käynnistys/pysäytystoiminto. Toisin sanoen imuri käynnistyy automaattisesti, kun työkalu käynnistyy, mikäli se on kytketty pölynimurin pistorasiaan. 

Pölyluokka L, M vai H? 

Pölynimurit jaetaan eri luokkiin eri pölytyypin mukaan. Pölyluokka L on riskitöntä pölyä, pölyluokassa M on tyypillisesti kysymys pölystä, joka syntyy ammattikäytössä, ja pölyluokkaan H kuuluvat syöpää ja sairauksia aiheuttavat pölyt. Suosituimmista pölynimureistamme useimmat ovat pölyluokkaa L, mutta joukossa on myös M-luokan pölynimureita. 

Paras teollisuusimuri - myyntisuosikit vertailussa 

Onko teollisuusimurin valinta vaikeaa? Ehkä saat apua ja inspiraatiota katsomalla, mitä teollisuusimureita muut asiakkaat ovat ostaneet ja mitä he suosittelevat? Nämä ovat suosituimmat ja myydyimmät teollisuusimurimme tällä hetkellä! Kokoamamme asiakasarviot on toimitettu Trustpilotin kautta, ja ne on saatettu kääntää suomeksi.

1. Kärcher WD 6 PS - Tehokas märkä- ja kuivapuhdistaja 

Imuri Kärcher WD 6 P S on todellinen suosikki! Se selviää kaikista pienimmistä pölyhiukkasista suuriin likakokkareisiin, olivatpa ne kuivia tai märkiä. Sen vankka 30 litran ruostumattoman teräksen säiliö ja käytännöllinen tyhjennysproppu tekevät siivoamisesta sujuvaa. Kahdeksan metrin verkkokaapelin ja 3,5 metrin imuletkun ansiosta pääset helposti joka paikkaan. Täydellinen tehokkaaseen ja monipuoliseen puhdistukseen! 

Edut: 

  • Pieni energiankulutus, 1300 wattia 
  • 3,5 metrin imuletku 
  • 8 metrin sähkökaapeli 

Asiakkaidemme mielipiteet: 

Staypron asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä märkäimuriin Kärcher WD 6 PS. Tämä näkyy korkeista arvosanoista ja positiivisista arvosteluista. Eräs käyttäjä kirjoittaa, että WD6:ssa on useita toimintoja, joita hän tai hän on kaivannut aiemmassa imurissaan. Muun muassa imutehon säätelyn. Käyttäjä kirjoittaa: "Olen käyttänyt WD 6 PS:ää tehtävissä ulkorakennuksessa ja kylpyhuoneen remontin aikana, ja olen erittäin tyytyväinen koneen suoritukseen." 

2. Nilfisk Multi ll 30 T Inox VSC - Monipuolinen teollisuusimuri älykkäillä toiminnoilla 

Nilfisk Multi II 30 T Inox VSC on tehokas märkä- ja teollisuusimuri, jolla on korkea suorituskyky ja älykkäät toiminnot. Sen 1400W moottorilla ja 30 litran säiliöllä se soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Kehittyneisiin ominaisuuksiin kuuluu suodattimen puhdistusindikaattori, joka varoittaa käyttäjää, kun imurin teho heikkenee suodattimen tukkeutumisen vuoksi. Kun suodatin on likainen, käytä Push&Clean-toimintoa, joka puhdistaa suodattimen ilmapulssin avulla. 

Edut: 

  • Suodattimen puhdistusindikaattori 
  • Push&Clean 
  • Korkea imuteho 
  • Puhallustoiminto 

Asiakkaidemme mielipiteet: 

Nilfisk Multi ll 30 T Inox VSC on saanut monia positiivisia arvosteluja Staypron asiakkailta. Useat asiakkaat kirjoittavat, että imuri täyttää heidän odotuksensa ja että he ovat tyytyväisiä sen imukykyyn ja älykkäisiin toimintoihin. Useat mainitsevat pitkän imuletkun, sen että se on hiljainen käytössä ja että se on hyvä kone työpajaan ja autoon. Se saa myös kiitosta hinta-laatusuhteestaan. Yksi käyttäjä kirjoittaa "Todella hyvä imu ja suhteellisen hiljainen. Mitä muuta voi toivoa?". Toinen kirjoittaa "Onnistui erinomaisesti imemään kaiken veden putkista uima-altaan talvisulun aikana! Minulla oli aiemmin perusmalli toiselta toimittajalta, joka oli enimmäkseen roskaa. Parempi maksaa hieman enemmän ja saada tämä erinomainen kone." 

3. Kärcher Professional NT 22/1 Ap Te - Täydellinen ammattilaisille 

Kärcherin teollisuusimureiden valikoima jakautuu keltaiseen Home & Garden -sarjaan ja harmaaseen Professional -sarjaan. Kärcher Professional NT 22/1 Ap Te kuuluu jälkimmäiseen kategoriaan ja tarjoaa korkean imutehon ja useita älykkäitä toimintoja ammattikäyttöön. Miten olisi sähkötyökalupistorasia? Toinen ominaisuus, jota käsityöläiset arvostavat liikkeellä ollessaan, on alhainen paino, mikä tekee siitä helposti siirrettävän eri työmaiden välillä. 

Edut: 

  • Sähkötyökalupistorasia 
  • Painaa 6,1 kg 
  • Puoliautomaattinen suodattimen puhdistus 

Asiakkaidemme mielipiteet: 

Tällä hetkellä emme ole saaneet paljon arvosteluja Kärcher Professional NT 22/1 Ap Te:stä, mutta saamamme arvostelut ovat erittäin positiivisia. Eräs käyttäjä kirjoittaa, että se sopii hänelle täydellisesti ja toimii hänen sahansa kanssa.