Mikä ruohotrimmeri sinun tulisi valita? Koska valittavissa on niin monta erilaista mallia toinen toistaan älykkäimmillä toiminnoilla varustettuna, voi valinta olla vaikea. Auttaaksemme sinua matkan varrella olemme koonneet luettelon suosituimmista ja myydyimmistä ruohotrimmereistämme. Lisäksi kaikki ovat saaneet asiakkailtamme korkeat arvosanat, joten mikä voi mennä pieleen?

Ruohotrimmeri on kevyt ja joustava kone, jonka avulla voit työskennellä siellä, mihin ruohonleikkuri ei pääse, esimerkiksi nurmikon reunoja pitkin, rinteissä tai lähellä kukkapenkkiä. Kuten nimestä voi päätellä, ruohotrimmeri on tarkoitettu leikkaamaan ruohoa. Jos aiot raivata vesakkoa, oksia ja paksua rikkaruohoa, sinun tulisi sen sijaan valita raivaussaha. Raivaussahassa on usein bensiinimoottori, kun taas ruohotrimmeri on useimmissa tapauksissa sähkökäyttöinen. Jotkut toimivat verkkovirralla, mutta nykyään akkukäyttö on ylivoimaisesti yleisin.

Halutut ominaisuudet ja toiminnot

Kun katsomme, mitä ruohotrimmereitä asiakkaamme valitsevat, on selvää, että akkukäyttöinen on tavallisin. Tässä segmentissä 18 voltin koneet ovat suosituimpia, ja ne tarjoavat hyvän tasapainon hinnan ja suorituskyvyn välillä. Koneita myydään sekä akun kanssa että ilman, ja suurimpien, tunnetuimpien valmistajien koneet myyvät parhaiten. Ennestään tutun valmistajan valinnan etuna on, että voit käyttää samoja akkuja useisiin eri koneisiin ja saada siten alhaisemmat ostokustannukset.

Muita asiakkaidemme arvostamia ominaisuuksia ovat vaihteleva nopeus, säädettävä teleskooppivarsi ja leikkuusiiman automaattinen syöttö. Parhaiten myyvissä malleissamme leikkuusiimalla varustetut mallit ovat suositumpia kuin ruohotrimmerit, joissa ruohon leikkaamiseen käytetään muoviteriä.

Oikea suorituskyky tehtävää varten

Vaikka ruohotrimmeriä käytetään ensisijaisesti ruohon leikkaamiseen, on tärkeää valita oikea suorituskyky tehtävään. Myydyimpien ruohonleikkureidemme joukossa on sekä yksinkertaisempia malleja kuin tehokkaampia ruohotrimmereitä, jotka suoriutuvat paksummastakin rikkaruohosta. Leikkuuleveys vaihtelee myös kapeasti suurella tarkkuudella leikkaavista ruohotrimmereistä suuremman leikkuualan malleihin.

Viisi suosituinta ruohotrimmeriämme

Samankaltaisia artikkeleita