Flir C5 on viimeisin lisäys Flirin CX-sarjaan. Uusi lämpökamera on saanut hienostunutta tekniikkaa ja useita suunnitteluparannuksia.

Edistyneillä ominaisuuksilla ja hinnoittelulla, joka houkuttelee sekä ammattilaisia ​​että kodin korjaajia, tuli lämpökameroista Flir C2 ja Flir C3 nopeasti suosittuja. Nyt tulee niiden seuraaja Flir C5, joka sisältää hienostunutta tekniikkaa ja useita parannuksia käsittelyn helpottamiseksi.

Flir C5 houkuttelee sekä ammattilaisia ​​että kotikäyttäjiä

Lämpökameran käyttöalueita on paljon. Kotikäyttäjänä voit käyttää sitä esimerkiksi viallisten seinien eristysten löytämiseen ja kylmäsiltojen näkemiseen. Mutta ennen kaikkea se on tärkeä työkalu, jos olet rakentaja, putkimies, sähköasentaja tai vastaava. Tällöin voit käyttää sitä lämpimien sulakkeiden etsimiseen, ilmavuotojen löytämiseen tai putkisto-ongelmien tutkimiseen. Lämpökameraa käytetään ensisijaisesti lämpötilan erojen havaitsemiseen, ei tarkkojen lämpötilojen mittaamiseen.

Flir-lämpökamera C5

Flir C5:ssä on useita parannuksia

  • Suurempi tarkkuus – 160 x 120 pikselin tarkkuus tekee kuvista yksityiskohtaisempia ja helpompia analysoida jälkikäteen.
  • Suurempi näyttö – 3,5 tuuman näyttö helpottaa sekä kuvien analysointia että valikoiden selaamista.
  • Kolme mittauspistettä – manuaalisen mittauspisteen lisäksi kamera löytää automaattisesti kuumimman ja kylmimmän pisteen.
  • USB-C – uutta standardia käytetään laitteen lataamiseen ja kuvien siirtämiseen tietokoneelle.
  • Parempi liukusäätimen sijoitus – nyt on helpompaa käsitellä laitetta yhdellä kädellä.

Patentoitu tekniikka selkeämpiä lämpökuvia varten

Flirin lämpökameran arvostettu ominaisuus on patentoitu MSX (multi-spectral dynamic imaging) -ominaisuus. Teknologia perustuu siihen, että lämpökuva yhdistetään laitteen 5 megapikselin kameralla otettuun vakiokuvaan. Yhdistelmä auttaa sinua näkemään, mitä olet kuvannut, ja se voidaan tietysti sammuttaa.

Langaton lähetys Flir Ignite -palvelulla

Matkapuhelimet ovat opettaneet meille, kuinka helppoa on ladata valokuvia automaattisesti pilveen. Flir C5 tukee pilvitallennusta Flir Ignite -palvelun kautta. Toiminto mahdollistaa suoran tiedonsiirron, tallennuksen ja varmuuskopioinnin, jotta sinulla on automaattisesti pääsy kaikkien laitteidesi kuviin.

Päivitetty 3.11.2020