Yleisöäänestys on päättynyt, tuomaristo on antanut äänensä ja voimme viimeinkin paljastaa voittajan Kakkosneloshaasteessa 2021!

1. palkinto: Jimi Kataja - Kulmahiomakone

Jimi Kataja - Kulmahiomakone

Jimi kertoo: "Kun huomasin sähköpostiin tulleessa mainosviestissä kyseisen haasteen, päätin laittaa itseni ja omistamani työkalut ns. testiin ja mitä saisin niillä aikaiseksi. Ajatuksena oli tehdä pääasiassa Milwaukeen työkaluilla puinen versio jostain omistamastani Milwaukeen työkalusta ja päädyin ottamaan malliksi kulmahiomakoneen."

Tuomariston kommentti: "Tätä kulmahiomakonetta ei ehkä voi käyttää muuten kuin koristeena, mutta on vaikeaa olla huomaamatta kuinka paljon kaikkiin yksityiskohtiin on käytetty aikaa."

Jimi voittaa työkalupaketin Milwaukee M18 FPP6C3-502B, arvoltaan 1599 €.

2. palkinto: Jussi Seppä - Ämpärisuihku

Jussi Seppä - Ämpärisuihku

Jussi kertoo: "Hetken haastetta pohdittuani sain ajatuksen ”mökkisuihkusta” joka toimii ilman pumppuja, pattereita tai muitakaan ulkoisia energian lähteitä. Karsastan aina hieman uuden maailman hömpötyksiä, kuten patterisuihkua joka on saavuttanut joidenkin saaristolaisten suosion mökillä saunassa peseytymiseen. Päätinkin toteuttaa yksinkertaisen suihkun joka soveltuu peseytymiseen alkukantaisissa olosuhteissa, kuten saarimökin sauna, mutta olisi kuitenkin käytännöllisempi kuin perinteinen saavi ja nappo."

Tuomariston kommentti: "Ämpäri on vakuuttavaa käsityötä ja taidokas rakennelma."

Jussi voittaa paketin sekalaisia työkaluja Milwaukeelta, arvoltaan 146 €.

3. palkinto: Esa Patjas - Japanilainen hyönteishotelli

Esa Patjas - Japanilainen hyönteishotelli

Esa kertoo: "Olen sitä mieltä, että kilpailutyöllä pitää olla järkevää käyttöä. Jo viime syksynä keräsin korsimateriaalia hyönteishotellia varten. Täten aiheekseni tuli hyönteishotelli. Olen aina ihaillut japanilaisen puurakentamisen taituruutta, erityisesti ilman mekaanisia kiinnikkeitä toteutettuja liitoksia. Ymmärtääkseni japanilainen talo voidaan rakentaa vain näillä itsestää lukittuvilla naulattomilla liitoksilla. Tästä tuli idea tehdä hyönteishotelli ilman yhtäkään ruuvia, naulaa tai liimattua liitosta."

Tuomariston kommentti: "Hyönteishotellin rakentaminen on hauska ja ajanmukainen idea. Että siitä sitäpaitsi tuli näin hieno on bonusta."

Esa voittaa kärkisarjan Milwaukee Shockwave CD 40P, arvoltaan 45 €.

Onnittelut kaikille voittajille! Haluamme kiittää yhteistyökumppaniamme Milwaukee, joka oli vastuussa tämän kilpailun palkinnoista. Haluamme myös kiittää tuomaristoa, jossa oli mukana Ludwig Berg Stockholms Möbelverkstad AB:sta, Peter Martinsson Milwaukeelta och Lars Olsson Stayprosta.

Kiitokset myös kaikille teille, jotka lähetitte töitänne Kakkosneloshaasteeseen 2021, ja kaikille äänestäneille!

Samankaltaisia artikkeleita