Kun Hintaopas julkisti voittajat vuotuisessa Vuoden paras kauppa -kilpailussaan, nappasi Staypro voiton kategoriassa ”Koti”.

Hintavertailusivusto Hintaoppaan käyttäjät ovat puhuneet. Marraskuussa 2021 Hintaoppaalle annettujen myymäläarvosteluiden perusteella Staypro on valittu vuoden parhaaksi kaupaksi Koti-kategoriassa. Stayprossa näemme tämän palkinnon kuittina vuoden aikana tehdystä työstä asiakaskokemuksen parantamiseksi. Se, että sitä arvostetaan, antaa meille energiaa jatkaa kehitystä.

Valikoimastamme löytyy tällä hetkellä jo yli 100 000 tuotetta kategorioissa koneet ja työkalut, koneiden tarvikkeet ja käyttöosat, suojaus ja vaatteet, työpaikka, sähkö ja valaistus, LVI ja sisäilma sekä koti, puutarha ja vapaa-aika. Viime vuosien voimakas kasvu on tuonut mukanaan haasteita – eikä vähiten logistiikan osalta. Muutimme vuoden aikana varastomme saadaksemme nopeammat toimitukset korkealla toimituslaadulla ja pystymme tarjoamaan parempaa toimitustietoa.

Hintaoppaan palkinto osoittaa, että tekemämme investoinnit ovat alkaneet tuottaa tulosta. Parempaa loppua vuodelle tuskin olisimme voineet toivoa ja nyt odotamme innolla tulevaa vuotta 2022 yhdessä asiakkaittemme kanssa. Kiitos kaikista upeista arvosteluista!

Täältä voit lukea lisää Vuoden paras kauppa -kilpailusta ja nähdä kaikki vuoden 2021 voittajat.

Samankaltaisia artikkeleita