Hellberg Xstream LDTuotenumero: 2870386

Hellberg
Kuulosuojain
Bluetooth, ympäristönkuuntelu, kypäräkiinnike
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2870386
Kuulosuojain kypäräkiinnikkeellä, aktiivisella ympäristönkuuntelulla ja Bluetoothilla musiikin suoratoistoon. Ainutlaatuinen kaiutinrakenne, joka antaa loistavan äänenlaadun tarkkakorvaiselle musiikin kuuntelijalle. Aktiivimikrofonit molemmissa kuvuissa varmistavat muun muassa erinomaisen suuntahavainnon.
Prisjakt
169,00 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2870386
Kuulosuojain kypäräkiinnikkeellä, aktiivisella ympäristönkuuntelulla ja Bluetoothilla musiikin suoratoistoon. Ainutlaatuinen kaiutinrakenne, joka antaa loistavan äänenlaadun tarkkakorvaiselle musiikin kuuntelijalle. Aktiivimikrofonit molemmissa kuvuissa varmistavat muun muassa erinomaisen suuntahavainnon.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Hellberg Xstream LD on kypärään asennettava kuulosuojain, joka suojaa kuuloasi nauttiessasi suosikkimusiikistasi, podcastistasi tai äänikirjastasi. Kuulosuojain muodostaa Bluetooth® -yhteyden matkapuhelimeesi ja mahdollistaa viihdevalikoimasi suoratoiston. Ainutlaatuinen kaiutinrakenne puolestaan tarjoaa erinomaisen äänenlaadun musiikin kuunteluun. Sisäänrakennetun puhemikrofonin avulla voit soittaa puheluita nostamatta puhelinta taskustasi, ja melua vähentävä puomimikrofoni on saatavilla lisävarusteena niille, jotka tarvitsevat selkeämpää äänenlaatua korkeilla melutasoilla.

HUOM! Puomimikrofoni on lisävaruste, joka ei sisälly toimitukseen vaan ostetaan erikseen!

Toisin kuin tavallisessa Hellberg Xstream -kuulosuojaimessa, Xstream LD:ssä on kummassakin kuvussa aktiivimikrofoni varmistamassa erinomaisen äänensuunnan havaitsemisen. Se tarjoaa luonnollisen äänentoiston ja mahdollistaa puheluiden, varoitussignaalien ja muiden tärkeiden tietojen kuulemisen vaarantamatta suojaustarpeitasi.

Suunniteltu musiikille
Xstream on kehitetty musiikin kuunteluun, ja se tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ainutlaatuisella kaiutinrakenteella. Sen ansiosta voit nauttia musiikista kuuloketasolla ensimmäistä kertaa kuulosuojaimissa.

Hands-free-puhelut melussa
Sisäänrakennetun puhemikrofonin avulla voit soittaa puheluita jatkaessasi työtäsi. Melua vähentävä puomimikrofoni on saatavilla lisävarusteena parantamaan puheenlaatua työskennellessäsi korkeilla äänitasoilla.

Aktiivinen ympäristönkuuntelu
Molemmissa kuvuissa sijaitsevat ympäristönkuuntelumikrofonit pitävät sinut tietoisena ympäristöstäsi samalla kun käytät kuulosuojaimiasi. Kommunikoi kollegojesi kanssa, kuule varoitussignaaleja ja muita tärkeitä ääniä vaarantamatta turvallisuutta ja kuuloa.

Vesitiivis
Xstream on testattu IP-luokan X4 mukaisesti, mikä tarkoittaa, että voit käyttää tuotetta kovassa sateessa.

Ääniavustaja
Tukee Apple SIRIä ja Google-avustajaa. Aktivoi toiminto puhelimestasi ja hallitse musiikin toistoa tai puheluita äänelläsi.

EPS (Electronic Protection System)
Rajoittaa kaiuttimien kautta tulevan äänen turvalliselle maksimitasolle. 82 dB.

Akun säästötoiminto
Automaattinen sammutus 4 tunnin käyttämättömyyden jälkeen. Säästää akkua, jos olet unohtanut sulkea kuulokkeet, kun lähdet töistä jne.

Nopea ja helppo asentaa kypärään
Kuulosuojain kypäräkiinnikkein on ihanteellinen valinta mihin tahansa työhön, joka edellyttää pään ja kuulon suojaamista. Kuulosuojaimessa on 30 mm kiinnikkeet, joiden avulla suojain voidaan asentaa kypärään muutamassa sekunnissa.
  • Vedenpitävä (IPX4 - rankkasade)
  • Aktiivinen ympäristönkuuntelu (tasomikrofonit)
  • Bluetooth® suoratoistoon ja puheluihin
  • Sisäänrakennettu puhemikrofoni - lisävarusteena saatavilla oleva puomimikrofoni
  • 50h suoratoisto ja 100h valmiustila
  • Painikesäätimet

Toimituksen sisältö

  • 1 kpl USB-latauskaapeli
  • 1 kpl käyttöohje pikaohjeella
  • 1 pari tuulisuojuksia ympäristönkuuntelumikrofoneille

Spesifikaatiot

Kypäräkiinnitys Kyllä

Sankamikrofoni Kyllä

SNR-arvo 29 dB

IP-luokka IPX4

Väri Musta

Niskasanka Ei

Bluetooth Kyllä

Ympäristönkuuntelu Kyllä

Sisäänrakennettu radiopuhelin Ei

Sarja Hellberg Xstream

Radio Ei

Ulkoinen liitäntä Ei

Päälakisanka Ei

EAN 7391441002498

Arvosteluita

Suosittelemme