Hellberg Xstream LDTuotenumero: 2870395

Hellberg
Kuulosuojain
puomimikrofoni, Bluetooth, ympäristönkuuntelu, päälakisanka
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2870395
Kuulosuojain päälakisangalla, aktiivisella ympäristönkuuntelulla, puomimikrofonilla ja Bluetoothilla musiikin suoratoistoon. Ainutlaatuinen kaiutinrakenne, joka antaa loistavan äänenlaadun tarkkakorvaiselle musiikin kuuntelijalle. Mikrofonit molemmissa kuvuissa takaavat erinomaisen suuntahavainnon.
Prisjakt
207,20 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2870395
Kuulosuojain päälakisangalla, aktiivisella ympäristönkuuntelulla, puomimikrofonilla ja Bluetoothilla musiikin suoratoistoon. Ainutlaatuinen kaiutinrakenne, joka antaa loistavan äänenlaadun tarkkakorvaiselle musiikin kuuntelijalle. Mikrofonit molemmissa kuvuissa takaavat erinomaisen suuntahavainnon.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Hellberg Xstream LD on puomimikrofonilla ja päälakisangalla varustettu kuulosuojain, joka suojaa kuuloasi nauttiessasi suosikkimusiikistasi, podcastistasi tai äänikirjastasi. Kuulosuojain muodostaa Bluetooth® -yhteyden matkapuhelimeesi ja mahdollistaa viihdevalikoimasi suoratoiston. Ainutlaatuinen kaiutinrakenne puolestaan tarjoaa erinomaisen äänenlaadun musiikin kuunteluun. Melua vähentävä puomimikrofoni on täydellinen niille, jotka tarvitsevat selkeämpää puhelun laatua korkeilla melutasoilla. Mikrofonin kiinnike on helppo asentaa kuulosuojaimeen Torx 10 -ruuvilla.

Toisin kuin tavallisessa Hellberg Xstream -kuulosuojaimessa, Xstream LD:ssä on kummassakin kuvussa aktiivimikrofoni varmistamassa erinomaisen äänensuunnan havaitsemisen. Se tarjoaa luonnollisen äänentoiston ja mahdollistaa puheluiden, varoitussignaalien ja muiden tärkeiden tietojen kuulemisen vaarantamatta suojaustarpeitasi.

Suunniteltu musiikille
Xstream on kehitetty musiikin kuunteluun, ja se tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ainutlaatuisella kaiutinrakenteella. Sen ansiosta voit nauttia musiikista kuuloketasolla ensimmäistä kertaa kuulosuojaimissa.

Hands-free-puhelut melussa
Sisäänrakennetun puhemikrofonin avulla voit soittaa puheluita jatkaessasi työtäsi. Melua vähentävä puomimikrofoni on saatavilla lisävarusteena parantamaan puheenlaatua työskennellessäsi korkeilla äänitasoilla.

Aktiivinen ympäristönkuuntelu
Molemmissa kuvuissa sijaitsevat ympäristönkuuntelumikrofonit pitävät sinut tietoisena ympäristöstäsi samalla kun käytät kuulosuojaimiasi. Kommunikoi kollegojesi kanssa, kuule varoitussignaaleja ja muita tärkeitä ääniä vaarantamatta turvallisuutta ja kuuloa.

Vesitiivis
Xstream on testattu IP-luokan X4 mukaisesti, mikä tarkoittaa, että voit käyttää tuotetta kovassa sateessa.

Ääniavustaja
Tukee Apple SIRIä ja Google-avustajaa. Aktivoi toiminto puhelimestasi ja hallitse musiikin toistoa tai puheluita äänelläsi.

EPS (Electronic Protection System)
Rajoittaa kaiuttimien kautta tulevan äänen turvalliselle maksimitasolle. 82 dB.

Akun säästötoiminto
Automaattinen sammutus 4 tunnin käyttämättömyyden jälkeen. Säästää akkua, jos olet unohtanut sulkea kuulokkeet, kun lähdet töistä jne.
  • Vedenpitävä (IPX4 - kova sade)
  • Aktiivinen ympäristönkuuntelu (tasomikrofonit) suunnan havaitsemiseksi - kuule puhelut ja muut tärkeät tiedot turvallisuutta vaarantamatta
  • Bluetooth® suoratoistoon ja puheluihin
  • Melua vähentävä puomimikrofoni tekee äänestäsi selvästi kuultavan kaikissa ympäristöissä
  • 50 h suoratoisto ja 100 h valmiustila
  • Painikeohjaimet

Toimituksen sisältö

  • 1 kpl USB-latauskaapeli
  • 1 kpl puomimikrofoni
  • 1 kpl tuulisuoja ympäristönkuuntelumikrofoneille
  • 1 kpl käyttöohje pikaoppaalla

Spesifikaatiot

Kypäräkiinnitys Ei

Sankamikrofoni Kyllä

SNR-arvo 29 dB

IP-luokka IPX4

Väri Musta

Niskasanka Ei

Bluetooth Kyllä

Ympäristönkuuntelu Kyllä

Sisäänrakennettu radiopuhelin Ei

Sarja Hellberg Xstream

Radio Ei

Ulkoinen liitäntä Ei

Päälakisanka Kyllä

EAN 7391441003310

Arvosteluita

Suosittelemme