KASK

KASK kehittää, suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia suojakypäriä, visiirejä, kuulonsuojaimia ja suojavarusteita. Alla on KASK-valikoimamme.Lue lisää
  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
30 tuotetta
  • 1
Aiheeseen liittyviä artikkeleita:
KASK on italialainen yritys, joka on eturintamassa kehittämässä, suunnittelemassa ja valmistamassa korkealaatuisia suojakypäriä, visiirejä, kuulonsuojaimia jasuojavarusteita. Yritys perustettiin vuonna 2004, ja vahvan insinööriryhmän ja Italian markkinoiden johtavien tehtaiden kanssa solmittujen kumppanuuksien ansiosta yritys on onnistunut luomaan nimeä myös laajalti Italian rajojen ulkopuolelle. KASKin valikoimasta löydät tuotteita kaikkiin käyttötarkoituksiin hiihdosta, pyöräilystä ja ratsastuksesta henkilökohtaisiin suojavarusteisiin ja pelastustyötarvikkeisiin. Nykyään KASK on yksi maailman johtavista urheilu- ja ulkoilubrändeistä, ja kaikki yrityksen kypärät on kehitetty vastaamaan maailman huippu-urheilijoiden tarpeita – ergonomisella muotoilulla, korkealla mukavuustasolla ja pitkäikäisyydellä.

KASK pyrkii aina saavuttamaan täydellisen tasapainon teknisen osaamisen, toiminnallisuuden, turvallisuuden ja miellyttävän muotoilun välillä. Nämä ominaisuudet näkyvät selvästi koko KASKin tuotevalikoimassa, eikä vähiten erittäin suosituissa Plasma- ja Zenith-tuotevalikoimissa. Tuotemerkin kypärien integroitu rakennejärjestelmä yhdistää korkean suojatason ja kevyen painon, jotta kypärät ovat turvallisia ja mukavia myös vaikeissa tilanteissa. Varusteita voidaan helposti mukauttaa tarpeisiisi älykkäillä lisävarusteilla, kuten visiiripidikkeillä, niskasuojilla ja sovittimilla, joiden avulla voit asentaa visiirin tai kuulonsuojaimen suojakypärääsi. Kaikki Kask-tuotteet valmistetaan Italiassa ja ne on testattu perusteellisesti korkeimman laadun varmistamiseksi.

Visiirit, kypärät ja muut Kaskin tuotteet on helppo puhdistaa vedellä ja miedolla saippualla ja ne kuivataan huoneenlämmössä. Näin varusteet pysyvät raikkaana ja hygieenisenä pitkään. Vahvoja kemiallisia puhdistusaineita, jotka voivat kuluttaa tuotteita, ei saa käyttää.

Proffsmagasinetista löydät Kask-valikoiman, joka koostuu suojakypäristä, visiireistä ja kuulonsuojaimista.