Fresh Intellivent SkyTuotenumero: 2819285

Fresh
Kylpyhuonepuhallin
valkoinen
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2819285
Kylpyhuonepuhallin kosteus-, valo- ja ilmanlaatutunnistimella. Puhallin on varustettu itsesäätyvällä kosteudenhallinnalla ja sen kapasiteetti (vapaavirtaus) on 140 m³/h.
Prisjakt
209,10 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2819285
Kylpyhuonepuhallin kosteus-, valo- ja ilmanlaatutunnistimella. Puhallin on varustettu itsesäätyvällä kosteudenhallinnalla ja sen kapasiteetti (vapaavirtaus) on 140 m³/h.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Fresh Intellivent Sky on kylpyhuonepuhallin kosteus-, valo- ja ilmanlaatutunnistimella sekä itsesäätyvällä kosteudenhallinnalla. Puhallin tehostuu automaattisesti esim. havaitessaan merkittävästi kohonneen kosteuden tai epäpuhtaan hajun kosteus- ja ilmanlaatutunnistimen ansiosta. Tehdasasetuksena jatkuva peruskäynti ja kosteustunnistin on aktivoitu.

Älykäs ilmanvaihto
Ilmanlaatuanturillaan, hyvällä painekapasiteetillaan ja älykkäällä kosteudenhallinnallaan Intellivent Sky pitää yllä terveellistä ja miellyttävää sisäilmaa.

Ainutlaatuinen hajutunnistus
Ainoa kylpyhuonepuhallin, joka on varustettu vahvoja hajuja tunnistavalla hajutunnistimella. Kun Intellivent Sky havaitsee epäpuhtaan hajun, puhallin tehostuu ja poistaa hajun nopeasti. Näin sisäilma pysyy raikkaana.

Erinomainen painekapasiteetti
Intellivent Sky-puhaltimen moottoriteho riittää pidempiinkin kanaviin - maksimipainekapasiteetti on jopa 57 Pa.

Itsesäätyvä kosteudenhallinta
Intellivent Skyn kosteudenhallinta toimii automaattisesti. Puhallin tehostuu havaitessaan esimerkiksi suihkun aiheuttaman, merkittävästi kohonneen kosteuden.

Hiljainen
Vaikka Intellivent Sky-puhaltimessa on merkittävästi tehokkaampi moottori kuin edeltäjissään, on puhallin kuitenkin lähes äänetön, vain 19 dB(A) (3m).

Itsetoimiva
Yksi Intellivent Skyn älykkäistä ominaisuuksista on valotunnistin. Puhallin tehostuu, kun astut huoneeseen. Puhaltimen itsetoimivuus tarkoittaa, että ellei peruskäynti ole päällä eikä se huomaa liikettä viimeisten 26 tunnin aikana, puhallin käynnistää tuuletustoiminnon varmistaakseen, että ilmaa vaihtuu riittävästi. Siksi Intellivent Sky sopii erinomaisesti kylpyhuoneen lisäksi myös kellariin ja loma-asuntoon.

Kosketuspaneeli
Älykäs ohjauspaneeli aktivoituu, kun kosketat käynnistysnäppäintä. Paneelista voit helposti ohjata puhaltimen tärkeimpiä toimintoja. Käytön jälkeen näppäimet muuttuvat taas lähes näkymättömiksi. Tehdasasetuksiin pääset painamalla käynnistysnäppäintä viiden sekunnin ajan.

Säädettävissä myös sovelluksella
Bluetooth-sovelluksella Fresh Ventilation voit halutessasi säätää puhaltimen toimintoja. Sovellus on kätevä myös silloin, jos puhallin on asennettu kattoon, jolloin ohjauspaneelin käyttö voi olla hankalaa.

Helppo asennus
Intellivent Sky on muotoilunsa ansiosta helppo asentaa (myös kytkentä onnistuu nopeasti). Puhallin on vaivaton myös puhdistaa, sillä siipipyörä irtoaa vetämällä. Puhaltimen asennus on hyväksytty sekä seinään että kattoon.
  • Älykäs ja itseohjautuva kosteudenhallinta
  • Valotunnistin sekä ainutlaatuinen hajutunnistin
  • Ajastin, jälkikäynnin ajastin sekä jatkuva peruskäynti
  • Suuri puhallusteho ja painekapasiteetti
  • Säätö sovelluksesta ja kosketuspaneelista
  • IP44-luokitus
  • Soveltuva sekä seinä- että kattoasennukseen
  • Valmistusmaa Ruotsi, 5 vuoden takuu
Tekniset tiedot:
Kapasiteetti, vapaavirtaus140 m³/h
Leveys182 mm
Korkeus158 mm
Syvyys40 mm
Nimellisjännite240 V
Verkon taajuus50 Hz
Melupäästöt19 dB(A) re 1 pW
Kapasiteetti140 m3/h 57 Pa
Äänitaso (3 m) 19 dB(A)
Virrankulutus (W)​​​​​​​2-5W

Spesifikaatiot

Puhallintoiminnot Aikasäätö, Tuuletustoiminto

Korkeus 158

Väri Valkoinen

Leveys 182 mm

Kapasiteetti 2333 l/min

Materiaali Muovi

Liitännän halkaisija 100 mm, 125 mm

EAN 7318111974022

Suosittelemme