Kylpyammesekoittimet

Kylpyammeen hanan avulla säädetään kylpyammeen vedenpainetta ja lämpötilaa. Proffsmagasinet tarjoaa laajan valikoiman kylpyammeiden sekoittimia useilta eri tuotemerkeiltä.Lue lisää
  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
32 tuotetta
  • 1
Kylpyammeen hanan avulla säädetään kylpyammeen vedenpainetta ja lämpötilaa. Staypro tarjoaa laajan valikoiman kylpyammeiden sekoittimia useilta eri tuotemerkeiltä.

Kun valitset kylpyammeen hanan, voit ostaa joko pesuallashanan, jossa on kuuman ja kylmän veden nuppi, tai yksivipuisen hanan, jossa on yksi vipu sekä kuumalle että kylmälle vedelle. Kylpyhuoneen kokoonpanosta riippuen saattaa olla tarpeen hankkia myös suihku- ja kylpyammehana tai kylpy- ja suihkusekoitin, jotta voit ottaa suihkun kylpyammeessa. Jos käytössä on erillinen kylpyamme, lattiahana on oikea valinta.

Voiko hanan asentaa itse?
Hanan voi asentaa tai irrottaa itse. Kylpyammeen sekoittimen asentamisen tai irrottamisen yhteydessä on tärkeää pitää mielessä, että kylpyhuone on märkä tila. Jos et ole täysin varma, miten kylpyhuoneremontti pitää tehdä, suosittelemme ottamaan yhteyttä putkimieheen saadaksesi apua tai varmistaaksesi, että märkätilojen asennukset suoritetaan oikein. Kylpyammeen sekoittimen asennuksen yhteydessä tavallista on, että helojen väli on kiinteä, mikä on hyvä huomioida hankkiessasi uutta sekoitinta. Sekoittimeen ja sieltä pois johtavien putkien välistä etäisyyttä kutsutaan cc-mitaksi, joka mitataan millimetreinä toisen reiän keskeltä toisen keskelle. Jos kylpyammeen sekoitin on vaihdettava uuteen, vaihdon pitäisi sujua mahdollisimman helposti. Siksi valikoimissamme on vakiomallisia kylpyammeen sekoittimia, joiden cc-mitta on esimerkiksi 160 cc, 150 cc ja 40 cc. Muista tarkistaa vanhan kylpyammeen sekoittimen cc-mitta, jotta myös uuden sekoittimen cc-mitta on oikea.

Huolella valittu valikoima
Staypron laajaan valikoimaan kuuluvat mm. kylpyammehanat, suihku- ja kylpyammehanat, turvahanat, kylpyamme- ja suihkusekoittimet, kylpyammeen juoksuputket, termostaattisekoittimet, lattiahanat ja varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Mora, FM Mattsson, Grohe, Hansgrohe, Oras ja Gustavsberg.