eeese CarlTuotenumero: 2920264

eeese
Ilmankuivain
ilmanpuhdistimella, 25 L, Wifi
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920264
Ilmankuivain, joka on 2-in-1-hybridi, jossa yhdistyvät tehokas ilmankuivain ja ilmanpuhdistus HEPA-laadulla. Valmistele wifi-verkkoon, jolloin sitä voidaan ohjata sovelluksen kautta riippumatta siitä missä olet.
Prisjakt
403 €
Sis. ALV

Odotetaan 13.12.2023 toimittajalta

Jos haluat seurata, milloin tuotetta on jälleen varastossa, sinun on hyväksyttävä markkinointievästeet. Klikkaa tästä hallitaksesi evästeitä.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920264
Ilmankuivain, joka on 2-in-1-hybridi, jossa yhdistyvät tehokas ilmankuivain ja ilmanpuhdistus HEPA-laadulla. Valmistele wifi-verkkoon, jolloin sitä voidaan ohjata sovelluksen kautta riippumatta siitä missä olet.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Eeese Carl 2-1-hybrididissä yhdistyvät tehokas ilmankuivain ja HEPA-laadun ilmanpuhdistus. Carlin omistajana päätät siten itse, haluatko asuntoosi ihanteellisen ilmankosteuden vai haluatko joinakin aikoina pelkästään puhdistaa kotisi sisäilman häiritsevistä hiukkasista HEPA -suodattimella. Siten saat parhaan sisäilmaston vuoden ympäri.

Tehokas ilmankuivain moniin käyttötarkoituksiin
Carl on tehokas ilmankuivain, joka voi kuivata jopa 25 litraa päivässä. Se voi pitää kosteuden poissa jopa 120 m2 suuruiselta alueelta. Se sopii mainiosti kellariin, mutta sillä on muitakin käyttömahdollisuuksia. Carlia voi käyttää sekä ilmankuivaimena konttoreissa, keittiöissä tai yhteistiloissa, suuressa olohuoneessa, kaupoissa, instituutioissa tai muissa paikoissa, joissa ilman kuivatus tai puhdistus on tarpeellista. Suuri 6,5 litran vetoinen vesisäiliö helpottaa käsittelyä ja ilmankuivain sammuu automaattisesti, kun säiliö on täysi. Voit myös käyttää mukana tulevaa tyhjennysletkua, joka voidaan liittää olemassa olevaan viemäriin.

Ohjaa ilmankuivainta WiFillä
Carl kuivaa ja puhdistaa ilmaa myös WiFin avulla ja voit ohjata sitä sovelluksella missä sitten oletkaan. Voit siten käynnistää ilmankuivaimen WiFin kautta puhelimellasi vaikka et olisi lähelläkään. Tämä voi olla hyvin käytännöllistä, jos ilmankuivaimesi on esim. kesämökillä tai jossain muussa paikassa, jossa käyt vain harvoin

Tehokas vaatteiden kuivaus Laundry Mode (pyykinpesutila)
Carl ilmankuivain ja ilmanpuhdistin on sisäänrakennettu pyykinpesutilalla. Siten voit kuivata vaatteesi kuivausrumpua nopeammin ja halvemmin vain painamalla näytöllä olevaa painiketta yhden kerran. Tämä ei myöskään rasita ja kuluta vaatteita yhtä paljon kuin kuivausrumpu.

Automaattinen ja energiaa säästävä käynnistys/sammutustoiminto
Ilmankuivaimen sisäänrakennettu digitaalinen näyttö on helppo ja selkeä. Siitä näet huoneen kosteustason tai voit säätää sisäänrakennetun ajastimen avulla, milloin ilmankuivain aloittaa ilman kuivaamisen. Carl aloittaa ilmankuivaamisen muutoin vain tarpeen tullen ja pysähtyy, kun ihanteellinen taso on saavutettu.

Lue nopeasti signaalin väreillä
Carlissa on käytännöllinen yksityiskohta, jonka voit asettaa kertomaan jo kaukaa, onko huoneen suhteellinen ilmankosteus ihanteellinen. Silloin palaa vihreä merkkivalo. Väri vaihtelee huoneen ilmankosteustason mukaan.
  • Erittäin suuri vesisäiliö automaattisella sammutuksella, kun säiliö on täynnä
  • WiFi
  • 2-1-hybridi HEPA-suodatinkuivain ja ilmanpuhdistin
  • Tehokas kuivaustoiminto
  • LED-näyttö ohjelmistonäppäimellä
  • Automaattinen uudelleenkäynnistystoiminto ja ajastin
  • Mahdollisuus jatkuvaan tyhjennykseen (letku sisältyy)

Toimituksen sisältö

  • 1 x Letku, jatkuvaan tyhjennykseen
Tekniset tiedot: 
Maks. työalue120 m2
Suositettu työalue2-85 m2
Kapasiteetti 30 °C/RH80%25 l/päivä
Kapasiteetti 27 °C/RH60%15 l/päivä
Virrankulutus (käyttö)280 W
Syöttövirta220-240/50 V/Hz
Ajastin1 ~ 24 h
Tuulettimen nopeus2
Ilmatilavuus Korkea 180 m3/h
Ilmatilavuus Matala100 m3/h
Äänitaso Korkea46 dB(A)
Äänitaso Matala41 dB(A)
Vesisäiliö6,5 l
Käyttölämpötila5~35 °C
KompressoriMäntä
KylmäaineR290
SuodatinPestävä
Tyhjennysletkun halkaisija19 mm
Nettopaino14,6 kg
Bruttopaino16 kg
Tuotteen koko (LSK)360x285x564 mm

Spesifikaatiot

EAN 5704841025066

Arvosteluita

Suosittelemme