InfiRay TL35Tuotenumero: 3073483

InfiRay
Lämpötähtäin
384×288 pikseliä, 35 mm
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3073483
Luotettava ja suunniteltu käytettäväksi ankarissa sää- ja lämpötilaolosuhteissa sekä Pohjoismaiden neljänä vuodenaikana. Käyttäjäystävällinen yhteys.
4404.90 €
3303.60 € -25%
Sis. ALV
Lähetetään 8-10 päivän sisällä
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3073483
Luotettava ja suunniteltu käytettäväksi ankarissa sää- ja lämpötilaolosuhteissa sekä Pohjoismaiden neljänä vuodenaikana. Käyttäjäystävällinen yhteys.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Luotettava ja suunniteltu käytettäväksi ankarissa sää- ja lämpötilaolosuhteissa sekä Pohjoismaiden neljänä vuodenaikana. Käyttäjäystävällinen yhteys. Valikkopainike on ergodynaaminen ja sijoitettu kiikaritähtäimen päälle, mikä tekee siitä helppokäyttöisen sekä oikealla että vasemmalla kädellä. Neljä navigointipainiketta ruudun takaosassa kameran/videon nopeaa ja helppoa käyttöä varten. Kirkkaus ja väripaletin valinta kalibroinnin ja virtapainikkeen lisäksi. Kuva-kuvassa-toiminto. PIP/kuva-kuvassa-toiminto tarjoaa paremman tarkkuuden tarjoamalla 2x suurennetun kuvan lankarunkopinnasta näytön yläosassa. Se auttaa lähentämään kohdetta säilyttäen näkyvyyden koko näkökentässä. Infray kuvanvahvistin Ultraclear on optimaalinen käytettäväksi huonoissa sääolosuhteissa, kuten sumussa ja sateessa. Parantaa ja optimoi kuvan, joka voi tuottaa enemmän yksityiskohtia, mikä tarkentaa kuvassa yksityiskohdat taustalla. 100% alumiinia. Valmistettu alumiinista, suunniteltu optimaaliselle lujuudelle ja toimivuudelle, ja siinä on vahvistettu mutta kevyt metallirakenne. Tuotannon tarkkuus takaa luottamuksen ja suorituskyvyn metsästyksessä ja ammunnassa. Tavalliset 30 mm:n väliputket mahdollistavat suuren määrän renkaita käytettäessä kivääriä. Sisäänrakennettu plus vaihdettava akku.

Tekniset tiedot

EAN 2D1-1001-01-A

Suosittelemme