Gardena PowerMax 30/18V P4ATuotenumero: 3126365

Gardena
Ruohonleikkuri
sisältää akun ja laturin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126365
Ketterä ja monipuolinen akkuruohonleikkuri optimaalisella leikkuutuloksella. Kompakti ruohonleikkuri osoittaa vahvuutensa pienillä, noin 150 m²:n nurmialueilla.
Uusi
Prisjakt
350,10 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 8-12 päivää toimittajalta

Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126365
Ketterä ja monipuolinen akkuruohonleikkuri optimaalisella leikkuutuloksella. Kompakti ruohonleikkuri osoittaa vahvuutensa pienillä, noin 150 m²:n nurmialueilla.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA PowerMax 30/18V P4A on ketterä ja monipuolinen akkuruohonleikkuri optimaalisella leikkuutuloksella. Kompakti ruohonleikkuri osoittaa vahvuutensa pienillä, noin 150 m²:n nurmialueilla. Miellyttävän kahvan ja leikkurin kevyen, vain 8 kg:n painon ansiosta sitä on helppo ohjata ja liikutella. Akulla toimiva PowerMax 30/18V -ruohonleikkuri on erityisen ketterä myös vaikeapääsyisissä paikoissa. Kaksoiskarkaistun ja tarkkuushiotun 30 cm:ä leveän DuraEdge-terän ansiosta leikkuujälki on optimaalisen tasainen. Ruohonleikkuri kerää leikkuusilpun tarkasti 25 litran ruohonkerääjään. Kerääjän optimaalinen sijainti varmistaa sen täyttymisen kokonaan ja voit aina tyhjentää kokonaan täynnä olevan kerääjän.

Ruohonleikkurissa on harjaton pitkäikäinen moottori, joka varmistaa korkean suorituskyvyn myös pitkällä aikavälillä. Ergonomisen kahvan ansiosta voit käyttää leikkuria helposti ja vaivattomasti pitkiäkin aikoja. Voit jopa ohjata ruohonleikkuria yhdellä kädellä. Lisäksi voit helposti säätää työntöaisan korkeutta jopa kolmeen eri korkeuteen pituutesi mukaan. Ennen kuin aloitat leikkaamisen, voit helposti valita kuinka lyhyeksi ruoho leikataan akselikohtaisella leikkuukorkeuden säädöllä. Leikkuukorkeutta on mahdollista säätää kolmeen eri korkeuteen 35–65 mm:n välillä. Sivuilla olevien ruohokampojen ansiosta leikkaaminen on tarkkaa myös seinien ja reunojen vierellä. Voit säilyttää akkuruohonleikkurin tilaa säästävällä tavalla käyttämällä aisan käytännöllistä taittotoimintoa.

GARDENA PowerMax 30/18V P4A -akkuruohonleikkuri toimitetaan käyttövalmiina pakettina, jonka mukana toimitetaan laturi ja tehokas 4,0 Ah 18V POWER FOR ALL -akku. POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien tuotemerkkien välisistä akkuliittoumista, jonka akkuja voidaan käyttää lukuisissa puutarhan ja kodin laitteissa. GARDENA tarjoaa tuotteelle kolmen vuoden valmistajan takuun, kun tuote on rekisteröity 3 kk:n kuluessa ostosta osoitteessa www.gardena.com/registration.
  • Ihanteellinen pienelle pihalle
  • Heti käyttövalmis paketti
  • Kevyt ja ketterä
  • Optimaalinen leikkuutulos ja tehokas ruohonkeruu
  • Kestävä ja tehokas harjaton moottori
  • 3-portainen leikkuukorkeuden säätö
  • POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien akkutuotevalmistajien välisistä yhteenliittymistä: Samoja akkuja voidaan käyttää lukuisiin eri laitteisiin

Toimituksen sisältö

  • 1 kappale 4,0 Ah 18V POWER FOR ALL-akku
  • 1 kappale laturi
Tekniset tiedot 
Leikkuuleveys30 cm
Keruusäiliön tilavuus25 l
Leikkuukorkeus, min. – maks.35–65 mm
Leikkuukorkeudet3
Leikkuukorkeuden säätöManuaalinen
Leikattavan alueen maksimikoko150 m²
Paino akun kanssa8,6 kg
Äänentehotaso, taattu (LWA)89 dB(A)
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla73 dB(A)

Spesifikaatiot

Leikkuukorkeus 65

Leikkuualue 150 mm²

Leikkuuleveys 300 mm

EAN 4078500061957

Suosittelemme