Laseretäisyysmittalaite on edistyksellinen etäisyysmittari etäisyyksien ja pinta-alojen mittaukseen. Mutta mikä lasermittareista pärjäsi parhaiten testissä? Vertaamme suosituimpia laseretäisyysmittareitamme asiakkaiden palautteeseen tukeutuen.

Laseretäisyysmittari on erityisen hyödyllinen, kun on tarvetta tarkoille mittaustuloksille. Työväline helpottaa tarkkaa mittausta myös haastavammilla pinnoilla ja tiloissa. Lasermittalaitteella voidaan usein (riippuen laitteen toiminnoista) mitata myös muita suureita kuin pelkästään etäisyyksiä. Useilla laseretäisyysmittareilla voit mitata myös esim. pinta-aloja ja suorittaa Pythagoras-mittauksia.

Mikä laseretäisyysmittareista pärjäsi parhaiten testissä?

Jotta voisit helpommin valita tarpeisiisi sopivan laseretäisyysmittarin, niin olemme vertailleet juuri nyt eniten myymiämme etäisyysmittareita ja koonneet niistä tehdyt asiakasarviot. Asiakasarviot on jätetty Trustpilotin kautta ja ne voivat olla käännetty suomeksi.

Top 5 laseretäisyysmittaria Stayprolla

1. Bosch GLM 40

Bosch GLM 40 Professional on rakentajille erityisen hyvin sopiva laseretäisyysmittari. Sen kestävä rakenne ja Softgrip-pinta tekevät siitä sekä kestävän että mukavan käyttää rakennustyömaalla. IP54-luokitus suojaa sitä pölyltä, roiskeilta ja iskuilta, mikä tekee siitä luotettavan työvälineen vaativia työympäristöjä varten. Muistitoiminto tallentaa jopa 10 mittausta ja laitteen mittaustarkkuus on ±1,5 mm jopa 40 metrin etäisyydellä. Selkeän ja valaistun näytön ansiosta sitä on helppo käyttää kaikissa valaistusolosuhteissa. Kätevä pitää mukana housujen taskussa!

Mitä asiakkaamme sanovat

Boschin laseretäisyysmittari GLM 40 on meidän ehdoton myyntihittimme ja se on saanut positiivisia arvioita tyytyväisiltä asiakkailta. He kuvailevat sitä kevyeksi, pieneksi ja hyvin toimivaksi. Asiakkaat korostavat myös sen käyttäjäystävällisyyttä ja kätevyyttä kommenteilla kuten "erittäin hyvä" ja "helppokäyttöinen". Asiakkaidemme kokemuksien mukaan Bosch GLM 40:ä voidaan pitää erinomaisena etäisyysmittarina, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden.

2. Bosch GLM 50-27 CG

GLM 50-27 CG Professional - paras etäisyysmittari vaativaan työhön! Selkeän vihreän laserpisteen ansiosta se on ihanteellinen pitkien etäisyyksien mittaamiseen (myös kirkkaassa valossa sisätiloissa). Laitteessa on kestävä rakenne IP65-luokituksella ja iskua vaimentava kumikuori. Nopea dokumentointi ja datansiirto Bluetoothin® ja Bosch MeasureOn -sovelluksen kautta. Etäisyysmittari mahdollistaa palautteen saamisen äänen ja värinän muodossa, kun mittaus on valmis. Parannettu akun kesto. Laite on värinäytön ja värinäpalautteen ansiosta erityisen helppokäyttöinen. Toimitetaan kahdella AA-paristolla, suojapussilla ja kantohihnalla helppoa kuljetusta varten.

Mitä asiakkaamme sanovat

Bosch GLM 50-27 CG -etäisyysmittaria arvostetaan sen ylivoimaisesta suorituskyvystä, käytön yksinkertaisuudesta, korkeasta laadusta ja moderneista toiminnoista. Asiakkaidemme positiiviseen palautteeseen tukeutuen voidaan sanoa, että GLM 50-27 CG on luotettava ja tehokas laseretäisyysmittari joka soveltuu hyvin useisiin eri käyttötarkoituksiin. Useat ovat lisäksi kirjoittaneet, että mallia voidaan pitää "superhyvänä".

3. Milwaukee LDM 45

Milwaukee LDM 45 on luotettava etäisyysmittari yksittäisiin ja jatkuviin mittauksiin tarkkuudella ±1,5 jopa 45 metriin asti. Suuren 3-rivisen LCD-näytön ja kestävän IP54-luokituksen ansiosta se on helppokäyttöinen ja kestää haastavia olosuhteita. Automaattinen sammutus ja selkeä akun varaustason ilmaisin tekevät siitä luotettavan työkalun. Kapean muotoilun ja mukana tulevan säilytyspussin ansiosta se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Voit myös helposti vaihtaa metrien ja tuumien välillä. Milwaukee LDM 45 tarjoaa useita mittausominaisuuksia ja siinä on sisäänrakennettu 2-asentoinen monitoimimittatikku tarkkuutta varten.

Mitä asiakkaamme sanovat

Milwaukee LDM 45 on saanut huippuarvostelut tuotteen ostaneilta asiakkailtamme. He ovat palautteessaan korostaneet sen toimivuutta, helppokäyttöisyyttä ja tarkkuutta. Sitä pidetään sekä hintansa arvoisena että käytännöllisenä, ja se täyttää useimmiten käyttäjän ja asiakkaan odotukset. Yksi tyytyväisistä asiakkaistamme kuvailee sitä erinomaiseksi ja helppokäyttöiseksi.

4. Leica Disto D2

Leica Disto D2 on täydellinen laseretäisyysmittari projekteihisi! Sen kompaktin suunnittelun ja notkeuden ansiosta se on täydellinen nopeisiin ja tarkkoihin mittauksiin. Se mittaa tarkasti etäisyyksiä jopa 100 metriin asti ja mahdollistaa tulosten tallentamisen. Käytä Bluetoothia siirtääksesi mittaustulokset puhelimeesi tai tablettiisi, jossa voit työstää niitä eri tavoin Leican sovelluksen avulla. Etäisyysmittarissa on myös helposti luettava näyttö ja älykäs taustavalo pimeässä käyttöön. Leica Disto D2 toimitetaan kahdella AA-paristolla, vyölaukulla ja kantohihnalla.

Mitä asiakkaamme sanovat

Leican Disto D2 on yksi suosituimmista laseretäisyysmittareistamme. Useat asiakasarvostelut korostavat sen käyttäjäystävällisyyttä ja fiksuja toimintoja. Asiakas kuvailee sitä "helppokäyttöiseksi samalla kun siinä on edistyneitä toimintoja". Etäisyysmittarin katsotaan myös olevan kätevä ja täyttävän käyttäjien tavallisimmat tarpeet.

5. Dewalt DW055PL-XJ

Dewalt DW055PL-XJ sopii kaikkiin mittaustarpeisiin! Se mittaa etäisyyksiä jopa 15 metriin ja antaa tarkkoja tuloksia joka kerta, joten voit luottaa mittaustulosten tarkkuuteen. Tehokas akku kestää jopa 1000 mittaukseen yhdellä latauksella. Lataat sen helposti USB:n kautta, ja akku on valmis käytettäväksi vain 2,5 tunnissa. Sen ergonominen ja kestävä muotoilu sopii täydellisesti käteen ja liukuu helposti taskuun. Näytössä on selkeät valkoiset numerot ja kirjaimet, joten näet ne myös kirkkaassa valossa.

Mitä asiakkaamme sanovat

Dewalt DW055PL-XJ on laseretäisyysmittari, joka on tehnyt vaikutuksen asiakkaisiimme sen hyödyllisillä ominaisuuksilla. Käyttäjät ovat kuvailleet sitä erinomaiseksi tuotteeksi, joka säästää aikaa ja tarjoaa poikkeuksellista arvoa rahalle. Mittalaitteen antamat tarkat mittaukset vahvistavat sen luotettavuutta ja toimivuutta. Asiakkaidemme mukaan se sopii hyvin myös harrastuskäyttöön sen yksinkertaisuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta.