Suuri tarkkuus ja erinomainen joustavuus ovat tehneet pyörösahasta suosikin sekä kotinikkareiden että ammattilaisten keskuudessa. Mietitkö mikä on testien paras? Tässä ovat suosituimmat ja myydyimmät pyöräsahamme tällä hetkellä. Kaikki ne ovat myös saaneet huippuarvosanat asiakkailtamme. 

Kiinteä pyörösaha tulee aina olemaan suorien leikkausten kruunaamaton kuningas, mutta käsipyörösaha ei paljon sille häviä. Erityisesti joustavuutensa ja keveytensä ansiosta sen käyttötarkoitukset ovat aivan omaa luokkaansa. Pyörösahalla voi sekä katkaista että halkaista, ja yhdessä ohjauskiskon kanssa voit sahata pituuksia millimetrin tarkkuudella. 

Akkukäyttöinen pyörösaha on suosituin

Yhteistä monille Stayprossa myymillemme pyörösahoille on se, että ne ovat akkukäyttöisiä. Jokainen, joka on koskaan käyttänyt pyörösahaa, ymmärtää, miksi monet ihmiset valitsevat akkukäyttöisen. Monien mielestä on mukavaa, kun ei tarvitse tarkkailla johtoa työskennellessä eikä etsiä pistorasiaa. Malleille on myös yhteistä se, että niiden teräkoko on 165 millimetriä tai suurempi, mikä antaa noin 60 millimetrin sahaussyvyyden ja siitä ylöspäin edellyttäen, että terä on 90 asteen kulmassa. 

Pyörösahoja kaikilta suurilta valmistajilta

Milwaukee, Hikoki, Metabo, Dewalt, Bosch… riippumatta siitä, minkä valmistajan valitset, on heillä valikoimassaan kattava valikoima pyörösahoja. Jos aiot ostaa kiskolla varustetun pyörösahan, on turvallisinta ostaa kisko samalta valmistajalta. Mutta myös eri valmistajien sahoja ja kiskoja voidaan yhdistää toisiinsa.  Kannattaa siis hieman perehtyä asiaan ennen ostamista.  

Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä meiltä hankkimiinsa pyörösahoihin, ja kaikki viisi myydyintä malliamme ovat saaneet heiltä useita huippuarvosteluja. "Hyvin toimii, miellyttävä ja kevyt käyttää", "Paras pyörösaha hintaluokassaan" ​ja "Tehokas moottori ja helppo käsitellä", ovat joitain arvosanojen mukana jätetyistä kommenteista. 

5 suosituinta pyörösahaa 2023

Mietitkö, minkä pyöräsahan valitsisit? Nämä ovat viisi suosituinta ja pidetyintä malliamme tällä hetkellä. 

Samankaltaisia artikkeleita