3M Peltor WS Alert XPTuotenumero: 3102132

3M Peltor
Kuulonsuojain
Bluetooth & mobiilisovellus, päälakisanka
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3102132
Kuulonsuojaimet päälakisangalla, jotka ovat yhdistettävissä mobiilisovellukseen. Bluetooth®-teknologia mahdollistaa yhden ulkoisen laitteen liittämisen handsfree-keskustelua ja suoratoistoa varten. Taustamelua vaimentava puomimikrofoni toistaa puheen selkeästi meluisissa ympäristöissä.
Prisjakt
399,00 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3102132
Kuulonsuojaimet päälakisangalla, jotka ovat yhdistettävissä mobiilisovellukseen. Bluetooth®-teknologia mahdollistaa yhden ulkoisen laitteen liittämisen handsfree-keskustelua ja suoratoistoa varten. Taustamelua vaimentava puomimikrofoni toistaa puheen selkeästi meluisissa ympäristöissä.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

3M Peltor WS Alert XP-kuulonsuojaimet päälakisangalla, jotka ovat yhdistettävissä mobiilisovellukseen. WS Alert XP on erinomaisten kuulonsuojainten ohella myös erinomainen väline kommunikointiin. Yhdistä suojaimet ulkoiseen laitteseen Bluetoothin avulla ja voit keskustella normaalilla puheäänellä meluisissa ympäristöissä melua vaimentavan mikrofonin ansiosta. Voit siis ylläpitää kommunikointiyhteyden samalla kun suojaat kuuloasi. Voidaan yhdistää Blutetooth-aktivoituun yksikköön, esimerkiksi älypuhelimeen tai kaksisuuntaiseen radioon. Kuulonsuojaimet auttavat suojaamaan vaaralliselta melulta, mutta edistävät myös käyttäjän tilannetietoisuutta melutason mukaan mukautuvan ympäristönkuuntelutoiminnon ansiosta. WS Alert XP-kuulonsuojaimet toimivat kahdella AA-alkaliparistolla tai vaihtoehtoisesti ladattavilla NiMH-akuilla/paristoilla.

Pidä yhteyttä muihin samalla kun suojaat kuuloasi
3M Peltorin WS Alert XP-kuulonsuojaimilla et tarvitse jättää vastaamatta puheluun tai keskeyttää työtehtäviäsi. Kuulonsuojaimilla voit keskustella työkavereiden, asiakkaiden tai muiden henkilöiden kanssa Bluetooth-aktivoitujen yksikköjen välityksellä. Suojainten puomimikrofonissa on melua vaimentava toiminto selkeää puheentoistoa varten meluisissa ja vaativissa ympäristöissä.

Käyttäessäsi 3M Peltor WS Alert XP-kuulonsuojaimia on sinulla kädet vapaana työskentelyä varten. Erona tavalliseen matkapuhelinkeskusteluun meluisassa ympäristössä - jossa voi olla vaikeuksia kuulla vastapuolen puhetta - voit nyt helposti käydä puhelinkeskustelut hyvällä laadulla kuulonsuojaimillasi. Sujuvakäyttöisen hands free-kommunikaation avulla monet voivat usein jatkaa työskentelyä samaan aikaan kuin ottavat vastaan tai soittavat puhelun.

Ympäristönkuuntelumikrofonit helpottavat keskustelua
Ympäristönkuuntelumikrofonit auttavat myös kuulemaan paremmin hiljaisissa ympäristöissä - voit paremmin tunnistaa tulevat ajoneuvot, hälytykset ja varoitussignaalit samalla kuin kuulosi on suojattu tarpeen vaatiessa. Voit myös helposti pysähtyä kuuntelemaan jotakin ympäristössäsi Push-to-Listen-toiminnolla, ilman että tarvitsisit miettiä kuulonsuojaimien poisottamista. Tämä toiminto pysäyttää myös Bluetooth-suoratoiston ja aktivoi ympäristönkuuntelumikrofonit, jotta voit kuulla lähellä sijaitsevan henkilön puheen tai hiljaisessa ympäristössä muita tärkeitä ääniä. Voit myös helposti säätää asetuksia kuulonsuojaimien käsineystävällisillä painikkeilla sekä saada puheäänivarmennuksen tekemistäsi muutoksista - kaikki ilman että tarvitset ottaa pois suojaimia.

Muotoilu kaksikerroksisella kotelolla, jossa elektroniikka on sijoitettu ulko-osaan, edesauttaa suojausta kosteutta vastaan ja vähentää hien mahdollisesti aiheuttavaa haittaa. Kuulonsuojaimet toimivat kahdella AA-alkaliparistolla tai vaihtoehtoisesti ladattavilla NiMH-akuilla/paristoilla. Säästääkseen virtaa sammuvat suojaimet itsestään jos painikkeita ei ole käytetty neljän tunnin sisällä. Puheääni varoittaa alhaisesta virtatasosta.

Yhdistettävissä mobiilisovellukseen, jossa useita eri toimintoja
3M Peltor WS Alert XP-kuulonsuojaimet toimitetaan mobiilisovelluksen kanssa, jossa voit helposti säätää kuulonsuojaimiesi asetuksia liikkuessasi eri melutasoisten ympäristöjen välilllä. Voit myös kirjautua 3M Connected Equipment-sovellukseen, jossa voit helposti tutustua käyttöohjeisiin (sekä kirjallisiin että videoihin), oppaisiin ja usein kysyttyihin kysymyksiin sekä vastauksiin niihin. Sovelluksessa voit myös ottaa yhteyttä tekniseen tukeen ja halutessasi myös lukea tuotteen teknisistä ominaisuuksista.

Voit myös saada muistutuksia tiivisterenkaiden (hygieniasarja) vaihtamisesta ja sovelluksen kautta voit valita muistutuksien aikavälin. 3M PELTOR-sovellus on maksuton ja sisältyy 3M Connected Equipment-pakettiin, joka mahdollistaa käyttäjälle kaikkien yhdistettyjen 3M-suojavarusteiden hallitsemisen, käytön ja niiden tilan tarkistamisen yhdessä paikassa. Headset-mobiilisovellus on englanniksi (sisältäen myös muita kielivaihtoehtoja) ja yhteensopiva iOS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa.

Voit ajatella kuulonsuojaimia eräänlaisen hiljaisen työympäristön mahdollistajana. Ne suojaavat kuuloasi, mutta helpottavat myös muitakin työskentelyn osa-alueita ilman että tarvitset ottaa ne työskentelyn aikana pois.
  • Bluetooth-yhdistettävyys ulkoiseen laitteeseen handsfree-keskusteluja ja suoratoistoa varten
  • Melua vaimentava puomimikrofoni mahdollistaa laadukkaan puheäänen meluisissa ympäristöissä
  • Melutason mukaan mukautuva ympäristönkuuntelutoiminto mahdollistaa ympäristön eri äänien kuulemisen ja edesauttaa hyvän tilannetajun ylläpitoa
  • Erinomainen FM-radiovastaanotto
  • Yhdistettävissä iOS- och Android-yhteensopivaan 3M Connected Equipment-mobiilisovellukseen, jossa voit helposti asettaa ja säätää kuulonsuojaimien asetuksia
  • Sovellus ladattavissa App Store- ja Google Play-palveluissa
  • Mobiilisovellus voi halutessasi muistuttaa tiivisterenkaiden (hygieniasarja) vaihtamisesta ja voit myös valita muistutuksien aikavälin
  • Push-to-listen-toiminto ("paina kuunnellaksesi-toiminto") nostaa ympäristön äänien voimakkuutta ja sulkee meneillään olevan radio- tai suoratoiston

Toimituksen sisältö

  • 1 kappale Puomimikrofoni
  • 2 kappaletta AA-paristoja

Spesifikaatiot

Kypäräkiinnitys Ei

Sankamikrofoni Kyllä

SNR-arvo 30 dB

Väri Musta

Niskasanka Ei

Bluetooth Kyllä

Ympäristönkuuntelu Kyllä

Sisäänrakennettu radiopuhelin Ei

Sarja 3M Peltor WS Alert

Radio Kyllä

Ulkoinen liitäntä Ei

Päälakisanka Kyllä

EAN 4054596921009

Suosittelemme